Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur 28. Bölüm 11 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü ile bomba gibi geliyor. Neler oldu kırmızı odaya kimler geçti ve yaşanan tartışmalar gibi detaylı bilgiler her gün olduğu gibi bugün de sitemizde sizlere sunuluyor. Ekran başında ki seyircinin merak ettiği ve öğrenmek istediği her şey burada sizlerle olacak. Damat adayları ve gelin adayları arasında ki rekabet büyük ilgi görüyor.

Hafta içi her gün Kanal D'de saat 12:45'te başlayan Kısmetse Olur yarışması gelmiş geçmiş en farklı izdivaç programlarından birisi olarak yayınlanıyor. 7 kız ve 7 erkek hafta içi ekranda eşlerini bulmak için yarışıyorlar. Cumartesi günleri ise haftanın finali yapılıyor ve cumartesi kısmetse olur elemesi gerçekleşiyor. Bir gelin adayı ve bir damat adayı aynı anda yarışmadan eleniyor. Tüm detayları aşağıdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur 28. Bölüm Neler Oldu

Kırmızı güller ile eve giren Murat'ın gülleri kime vereceği merak konusu olurken akıllara gelen isimler herkes tarafından tahmin edildiği gibi Mehtap,Cansel ve Duygu arasında oldu. Bu üç gelin adayından biri için getirdiği tahmin edildi. Duygu konuşmalarında Murat'ın peşinde koşmayacağını söylerken gelin adayları ise ondan bir karar vermesi konusunda ısrarcı oldular.

Sermin otururken Mehtap ile konuşmaları arasında Emre'den beklediğim cevabı aldım olumlu bir cevap dedi, Sermin değiştirilemeyecek bir şey yok her şey değiştirilebilir dedi. Emre ise Ayça benim için çok değerli dedi. O gülüşü o bakışı bende ayrı bir yeri var dedi. Emre,Önder ve Murat arasında geçen diyolaglarda seven adam kıskanır muhabbeti döndü. Kısmetse Olur Sermin evde büyük olaylara sebep oldu. Emre ile yakınlaşması ise diğer kızlar tarafından tepki aldı. Mesli ise Sermin hakkında net konuştu. Bunu göze alamaz benle karşı karşıya gelemez o yüzden cayar dedi.

Duygu Kırmızı Odaya Murat'ı Çağırdı.
Cansel Kırmızı Odaya Ercan'ı Çağırdı.


Mehtap Kırmızı Odaya Murat'ı Çağırdı.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok benilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.
 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur,11 kasım çarşamba,28.bölüm,kırmızı odaya kimler geçti,neler oldu,yaşananlar,kısmetse olur neler oldu.bugün neler yaşandı,kısmetse olur 28.bölümde olanlar



- Reklamlar -
Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.