Kısmetse Olur 17 Kasım Salı Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 17 Kasım Salı Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen Kısmetse Olur 17 Kasım Salı günü ki bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Kırmızı odaya kim kimi çağıracak ve neler yaşanacak diye merak eden ekran başında ki okurlarımız için bu haberimizde 17 Kasım Salı günü Kısmetse Olur yarışmasında ki detayları özet şeklinde vereceğiz. Tüm bilgiler anlık olarak ve yaşanan olaylar ile tartışmalar burada sizlerle olacak.

Zorlu ve çekişmeli geçen Kısmetse Olur yarışmasının hafta içinde yaşanan olaylarından sonra Cumartesi günleri bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmaya veda ediyor. Kısmetse Olur halk oylamasında sms sonuçlarına göre ise bir çift koruma altına alınıyor ve elenme ihtimallerini ortadan kaldırıyor. Daha sonra ise haftanın finalinde yarışmacılar önce birini koruma altına almak için oylama yapıyor sonra birinin gitmesi için oylama yapıyor.

17 Kasım Kısmetse Olur Neler Oldu
Dün yaşanan olaylara bir göz atalım ; Ödülü kazanan Erdem ve Cansel gelinler evinde baş başa görüşmelerinde Erdem, Melis' geri dönmeyeceğim aklından bunu çıkar diye bir kere daha açıklamada bulundu. Erdem, Cansel'i Melis konusunda uyardı ve tartışmaya girmemesini istedi. Yarım kalan şeylerim var senle onu bırakmak istemiyorum diyen Erdem, Cansel'in Emre için ısrar etmesinden dolayı onu bıraktığını açıkladı. Cansel ve Erdem romantik anlar yaşarken Cansel, Erdem'e seni kıskanmaya başladım diye açıklamada bulundu ve Erdem'den ona güven vermesini istedi.

Bugün Erdem ve Melis'in anneleri yarışmaya konuk oldu. Melis Erdem'in annesi tarafından sert yorumlara maruz kaldı. '' O keslerle sen kendini kestin bitirdin, başkalarını kıra kıra kendi kırıklarını tamir edemezsin sen bizim hayatımızda bir satırdın yazıldın bitti. Melis yan cebine Serhan'ı koydu bu hoş bir şey mi ? dedi.

Tüm bu yorumlara sinirlenen ve Erdem'in annesine ''Ya Öf Kes Be'' diyerek masanın üstüne basıp yanından ayrıldı. Bunun üzerine Erdem ise benim için Melis olayı bimiştir dedi.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti


kısmetse olur 17 kasım,salı günü kısmetse olur,neler oldu,kırmızı odaya kim kimi çağırdı,17 kasım salı kısmetse olur,kısmetse olur 17 kasım salı,kırmızı odaya kimi çağırdı,kiminle görüştü
- Reklamlar -
Kısmetse Olur 17 Kasım Salı Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 08:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.