Kısmetse Olur Emre'nin Kızı Mı Var, Emre'ye Baba Diyen Kız Kim

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Emre'nin Kızı Mı Var, Emre'ye Baba Diyen Kız Kim
Kısmetse Olur yarışmasında heyecan durulmuyor. 18 Kasım Çarşamba Kısmetse Olur yarışmasında yaşanan şok olay akılları karıştırdı. Emre'ye baba diyen kız kim, Kucağına aldığı kız neden Emre'ye baba dedi gibi soruları akıllara getirdi. İzleyenler yoksa Emre'nin kızı mı var diye düşünmeye başladı. Tüm detaylar ise 18 Kasım Çarşamba Kısmetse Olur 32. Bölüm yani yeni bölümünde belli olacak. Yarışmacı adayları bu ilginç detayın sırrını çözmek için yarım ekran başında olacak.

Bu durumun Ayça ve Emre aşkını nasıl etkileyecek diğer yarışmacı adayları bu duruma nasıl tepki gösterecek ve en önemlisi Emre'ye baba diyen küçük kız kim. İlk bakışta kendi kızı gibi görünüyor çünkü fragmanda Emre kucağına aldığı küçük kıza ''Öp bakalım bir tane babayı'' diyor. Kıza sorulan senin babanın adı ne sorusuna kız ''Emre'' cevabını veriyor. Bekar olarak bilinen yakışıklı yarışmacı daha önce evlilik yapmış ve bir çocuğu var gibi görünmekte. Diğer tüm detayları yarışma saatinde anında burada olacak. Tüm izleyenlerin merakla beklediği soru cevap bulacak. 7 kız ve 7 erkek Kısmetse Olur evinde birbirlerini bulmak ve evlenmek için kendilerini tanımaya çalışıyorlar. Yarışmanın finalinde ise bir çift evlenerek hem büyük ödülün sahibi olacak hemde aradığı eşini bulacak.

18 Kasım Kısmetse Olur Emre'ye Baba Diyen Kız

Detaylar yarışma saatinde belli olacak...

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur emrenin kızı mı var,emreye baba diyen kız kim,18 kasım çarşamba,emre daha önce evlenmiş mi,emre ve kızı,emre ile kızı,emre'ye baba diyen küçük kız,emre evli mi,emrenin karısı kim
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Emre'nin Kızı Mı Var, Emre'ye Baba Diyen Kız Kim Reviewed by Sözlerine Bak on 22:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.