Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Merakla beklenen ve beğeni ile izlenen yarışma Kısmetse Olur 16  Kasım Pazartesi günü ki bölümü ile yine çok konuşuldu. Bizde sizlere bu günkü haberimizde Kısmetse Olur yarışmasında neler oldu ve kırmızı odaya kim kimi çağırdı gibi soruların cevaplarını bir araya getirdik. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftanın sonunda yani cumartesi günü Sermin ve Önder yarışmadan elendi.

Aynı anda yarışmaya katılan iki isim yine aynı şekilde yarışmadan elendiler. Onların elenmesinin ardından Kısmetse Olur yarışmasına her hafta olduğu gibi iki yeni isim katıldı. Bunlardan birisi Burçak olurken diğeri Yasin oldu. Kısa sürede yarışmacılar ile kaynaşmaya başlayan yeni adaylar hem düşüncelerini belli ettiler hemde kendilerini tanıtmaya başladılar. Ayça ve Emre ise o haftanın koruma altına alınan isimleri oldular. 

Kısmetse Olur Pazartesi günü ki bölümde ise Erdem kendisine sorulan Melis konusuna son noktayı koyacak. Melis benim için bitmiştir ona geri dönecek bir adam değilim diyecek. Öte yandan Emre ise Ayça'ya büyük bir sürpriz yapacak ve odaya gül yaprakları dköüp ve güzel bir sofra hazırlayacak. Emre Ayça'ya aşkını resmen itiraf edecek. Ona Seni Seviyorum Ayça diyerek sarılacak. Tüm bu heyecan verici olaylar ve gelişmeler Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi günü ki bölümde gerçekleşecek.  Diğer ayrıntılı bilgileri yarışma saatinden buradan öğreneceksiniz...

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu
Kısmetse Olur evinde 7. haftaya girildi ve geçen hafta eve veda eden isimler yeni gelen adaylar Sermin ve Önder oldu. Bildiğiniz gibi geçen hafta Erdem ve Melis aşkı bitti ve Erdem ile Cansel tanışmaya başladı ve evde ikinci aşkın temelli atılmaya başlandı. Ayça ve Emre'den sonra evde kimse bir ilişkiye başlayamadı ve kavga gürültü evden eksik olmadı Melis ve Erdem'in olaylarından sonra Erdem ve Cansel aşkının başlaması evdekiler için tam sürpriz oldu. 7. Hafta da filizlenmeye başlayan bu aşk fidanlarını açacak mı izleyip göreceğiz. Her şeye rağmen bütün olumsuzluklara rağmen Emre ve Ayça aşkı ise tam gaz devam ediyor. Emre'nin ailesi Ayça'yı istemese de Emre aşkının arkasında durdu Emre'nin eski nişanlısının videosu ise çifti birbirine daha çok bağladı. Çifti ayırmaya çalışan eski nişanlı Emre ve Ayça'nın daha çok bağlanmasına neden oldu.

Emre kırmızı oda görüşmelerinden sonra Ayça'ya romantik bir sürpriz hazırlamak için arkadaşlarından yardım istiyor ve erkekler evinde Ayça için romantik yemek hazırlıkları başladı. Melis, Erdem için Cansel ile tartışmaya girdi. Yeni gelen gelin adayı Burçak, Melis ile Erdem için tartıştı ve Erdem'i senin elinden alırım dedin ve Cansel, Melis ve Burçak, Erdem için sözlü tartışmaya girdiler. Serhan, Murat'a Mehtap ile konuşmasını anlattı ailesi için onunla görüştüğünü söyledi Murat ise buna göre davranacağını söyledi. Mehtap, Duygu'nun yaptığı çorbanın içine un dökerek tartışmanın fitilini ateşledi. Tartışma esnasında yapmadım diyen videoların ortaya çıkmasından sonra Duygu'ya gıcık gittim o yüzden yaptım dedi. Ceyda'nın, Ayça'nın arkasından söylediği sözleri yayınladılar ve Ayça ve Ceyda tartıştı.

Ödülü kazanan Mehtap damatlar evinde Murat ile görüşmek için gitti ve Emre'nin Ayça için hazırladığı sürprizi gördü. Mehtap ile Murat damatlar evinde baş başa görüştü ve Murat, Duygu ile ilgili olan her şeyin bittiğini bir daha açıkladı. Mehtap ise Duygu konusunun sürekli önüne getirilmesinden rahatsız olduğunu belirtti.

Kırmızı Odada Emre, Ayça'ya Neden Soğuk Davrandı
Kırmızı odada Emre'nin soğuk davranmasından oldukça fazla etkilenen Ayça bu duruma çok üzüldü. Eve döndüğünde ise ağlama krizine giren Ayça'yı kızlar teselli etse de kızlar bu durumu yanlış yorumladılar. Emre'nin sürprizinden haberi olmayan Ceyda, Emre'nin ailesinin Ayça'yı istemediğini Emre'nin bu yüzden böyle davrandığını düşündüler. Ayça ise bu durumdan fazlasıyla etkilendi ve uzun süre ağladı. Serhan, Tankut ve Murat, Emre'nin Ayça'yı üzmesini doğru bulmadı ve sürprize el attılar. Ayça'ya sürpriz hazırlayan Emre, Ayça'nın gelmemesi ile şok oldu.

Tankut ve Serhan, damatlar evine geçti, Emre ve Murat ile de birlikte Ayça'ya sürprizi hazırladılar. Ayça, Emre'nin yaptığı sürprizi görünce bu sefer mutluluktan ağladı ve Emre'den Seni Seviyorum cümlesini duydu. Emre'den ilanı aşkı duyan Ayça bu sefer mutluluktan ağladı ve çift aşklarında bir adım daha ilerledi.

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Kırmızı Oda Tahminleri ve Kazananlar
Duygu - Ercan çağıracak dedi - Kazanamadı
Burçak - Erdem çağıracak dedi - Kazanamadı
Mehtap - Murat çağıracak dedi - Kazandı
Ayça - Emre çağıracak dedi - Kazandı
Melis - Tankut çağıracak dedi - Kazanamadı
Cansel - Erdem çağıracak dedi - Kazandı
Ceyda - Ercan çağıracak dedi - Kazandı

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı ve Ne Konuştular
Tankut kırmızı odaya Burçak'ı çağırdı. Yeni gelin adayını tanımak için çağırdı ve birbirlerini tanımak ile geçirdiler
Serhan kırmızı odayaMehtap'ı çağırdı. Serhan, Mehtap ile Murat arasında ki ve erkekler evinde ki düşünceleri konuştular.
Emre kırmızı odaya Ayça'yı çağırdı. Emre, Ayça'ya hazırladığı sürpriz için kırmızı odada rol yaparak morali bozukmuş gibi davrandı. Ayça ise sürprizden haberi olmadığı için Emre'nin bu durumundan çok etkilendi.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Murat, Mehtap'a Duygu konusunu kapattığını ona karşı artık bir şey hissetmediğini ve tamamen kapandığını açıkladı.
Erdem kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyen çift bunun üzerinden konuştular. Cansel evde kızların dediği cümleleri sordu Melis'e inat mı onunla konuştuğunu sordu. Erdem ise Cansel'i rahatlatacak açıklamalarda bulundu Melis'in tamamen bittiğini söyledi ve Cansel ile tanışmalarının yarım kaldığını ve bunu tamamlamak istediğini açıkladı.
Yasin kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Yeni gelen damat adayı Cansel'i tanımak için çağırdı. Melek'in eski nişanlısı olan Yasin kızlarda bu etkiyi bırakmak istemediğini istese de kızlar Melek'e inat Kırmetse Olur evine girdiğini düşünüyor.
Ercan kırmızı odaya Ceyda'yı çağırdı. Birbirlerini tanımaya çalışan ikili yine birbirlerini tanımak için konuştular. Ercan, rüyasında Ceyda'yı gördüğünü ve uyanır uyanmaz ona şiir yazdığını açıkladı. Ercan kırmızı odada Ceyda'ya yazdığı şiiri okudu ve nazar boncuklu bileklik hediye etti.

Kısmetse Olur Melis ve Erdem Neden Tartıştı 
Ödülü kazanan Erdem ve Cansel gelinler evinde baş başa görüşmelerinde Erdem, Melis' geri dönmeyeceğim aklından bunu çıkar diye bir kere daha açıklamada bulundu. Erdem, Cansel'i Melis konusunda uyardı ve tartışmaya girmemesini istedi. Yarım kalan şeylerim var senle onu bırakmak istemiyorum diyen Erdem, Cansel'in Emre için ısrar etmesinden dolayı onu bıraktığını açıkladı. Cansel ve Erdem romantik anlar yaşarken Cansel, Erdem'e seni kıskanmaya başladım diye açıklamada bulundu ve Erdem'den ona güven vermesini istedi. Cansel ve Erdem yemek yerken Melis gidip Erdem ile tartışmaya başladı. Erdem'in ona açıklamada bulunmaması Melis'in evde kavga çıkarmasına neden oluyor.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur, 16 kasım pazartesi, kısmetse olur neler oldu, kırmızı odaya kim kimi çağırdı, kırmızı odaya kim geçti,kısmetse olur bugün neler oldu,kismetse olur 16 kasim pazartesi

- Reklamlar -
Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.