Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Show Tv ekranlarında yeni başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Acı Aşk dizisi. Bu haberimizde sizlere Acı Aşk dizisi Melek kimdir kaç yaşında gerçek adı nedir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz bilgiler ve dizi hakkında bilgiler vereceğiz. Her zaman olduğu gibi tüm dizi haberlerini ve oyuncuları hakkında bilgileri sizlere ilk olarak sunmaya devam ediyoruz.

Boş rollerini Seçkin Özdemir ve Sezgi Sena Akay gibi usta isimlerin paylaştığı dizi hem konusu olarak hemde oyuncuları olarak dikkat çekmeye devam ediyor. İlk bölümü merakla beklenen dizi yakında ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayan bu sezonun iddialı dizilerinden bir tanesi olarak yayına başlayacak.

Show Tv'nin yeni dizisi Acı Aşk dizisinin yapımcılığını TMC Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı, oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Türkü Turan, Erkan Can, Mutlu Güney, Neriman Uğur, Arda Öziri ve Hüseyin Avni Danyal’ın yer aldığı diziyi, Arka Sıradakiler, Bir Çocuk Sevdim ve Aşkın Kanunu gibi dizileri kaleme alan Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Figen Şakacı yazıyor

Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir
Sezgi Sena Akay Kimdir 
Sezgi Sena Akay doğum tarihi 1992’dir. Sezgi Sena Akay İstanbul ilinde dünyaya geldi. 1.80 boyunda ve 55 kilo ağırlığında. Sezgi sena Akay oyunculuktan önce ilk mesleği modelliktir, kendini daha önce sevenlerine modellikle tanıtmıştır. Geçmiş sezonlarda Galatasaray ve Fenerbahçe altyapılarında forma giydi. Katılmış olduğu Best Model Of The World adlı güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra yıldızı parladı ve günümüzün en popüler isimlerinden birisi haline geldi. Her geçen gün oyunculuk alanında kendisini geliştiren Sezgi Hanım günümüzde Zeytin Tepesi adlı dizide Nevin karakterini canlandırmıştır.

Yaş : 23
Boy : 1.80
Kilo : 55
Doğum Yeri : İstanbul


acı aşk dizisi, melek kimdir, kaç yaşında boy kilo, acı aşk melek kimdir, gerçek adı,acı aşk dizisi oyuncuları,sezgi sena akay kimdir

- Reklamlar -
Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 15:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.