Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Yeni sezonda Show Tv ekranlarında başlayan dizilerden bir tanesi de Aşk Aşk dizisi olacak. Bizde sizlere bu haberimizde Acı Aşk dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler vereceğiz. Acı Aşk dizisinin yapımını TMC film üstlenirken, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği ve senaryosunu ise usta isim olan Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı dizi yakında başlıyor. Acı Aşk dizisinin müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un. Çok yakında dizi sevenleri ile buluşacak.

Acı Aşk dizisinin oyuncularını merak eden okurlarımız için bu sorunun cevabını veriyoruz. Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi çok yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Show Tv ekranlarının Acı Aşk adlı dizi bu sezon yayına girecek olan sezon dizilerinden birisi oldu. Acı Aşk dizisi Bad Love dizisin uyarlaması olarak ekrana gelmeye hazırlanan Acı Aşk dizisi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Seçkin Özdemir, Selin Şekerci ve Türkü Turan’ın rol alacakları Acı Aşk dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Acı Aşk dizisinde Kıraç'ın söylediği şarkı sözleri ve Acı Aşk dizi müziğini aşağıda detaylı olarak bulabilirsiniz.

Acı Aşk Dizisi Konusu 
Baş rollerini Selin Şekerci, Sezgi Sena ve Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Acı Aşk dizisinin konusundan bahsedelim. Bu sezon yeni başlayan diziler arasında arasında en iddialı diziler arasında yer alan Acı Aşk çok yakında başlıyor. Birbirlerine büyük bir aşk ile bağlı olan Melek ve Bulut arasında ki aşkı gölgeleyen olaylar ve darmaduman olan aşka sahip çıkmaya çalışan iki gencin çabalarını anlatıyor.

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları 
Show Tv Acı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunu usta isimler oluşturuyor. Tüm detayları bu haberimizde bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Selin Şekerci 
Sezgi Sena Akay
Alperen Duymaz
Hüseyin Avni Danyal
Neriman Uğur 
Erkan Can

Kıraç - Acı Aşk Dizi Müziği
Gönül bir aşk yuvasıdır,
Ümit aşkın rüyasıdır.
Seviyorsan hayır deme
Gözler kalbin aynasıdır.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.

Şiir gibi, roman gibi
Okuyorum ben aşkını.
Öylece bak gözlerime,
Çevirme hiç bakışını.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.

Yağmur gibi damla damla
Seven gözler konuşurlar.
Gözden kalbe bir yol gider,
Ayrılanlar kavuşurlar.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.



acı aşk dizisi, acı aşk dizi oyuncuları, acı aşk konusu, acı aşk hikayesi, dizi, aci ask dizisi,acı aşk ne zaman,acı aşk dizi müziği kıraç sözleri,acı aşk dizi müziği sözleri
- Reklamlar -
Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 23:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.