Kısmetse Olur Yasin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Yasin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Ekranların en yeni yarışma programı olan Kısmetse Olur Yasin kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu ekran başında ki seyirci tarafından merak edilen konulardan biri oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Yasin kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorulan cevaplarını bir araya getirdik. En farklı izdivaç programlarından biri olan Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacılar hakkında bilgileri buradan bulabilirsiniz.

Kanal D ekranlarında her gün büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen yarışma artık reytinglerini epey yükselterek adından söz ettiren yarışmalardan oldu. Seda Akman tarafından sunulan muhteşem yarışma gündeme oturmayı başarıyor. Sosyal medyalarda ise toplulukları ve grupları açılan yarışmada herkes favori yarışmacısını desteklemeye başladı. Her hafta cumartesi günü ise yarışmada bir gelin adayı ve bir damat adayı eleniyor ardından yeni katılan isimler belli oluyor.

BURÇAK'I BEĞENENLER
YASİN'İ BEĞENENLER


Büyük tartışmaları ve kavgaları ile yayınlanan yarışma gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayınlanıyor. Seyirci ise Kısmetse Olur yarışmasında kim kiminle sevgili şuan için karıştırmış durumda. 7 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan programda anlık olarak kararlar değişebiliyor. Bunun sonucunda ise mükemmel çift olarak belirlenen çiftler her gün değişebiliyor. Yarışmacılar gün içerisinde birbirleri ile ve hatta kendi aralarında bir çok konuda ters düşebiliyorlar. Bu durumda doğal olarak tercihlerin değişmesine ve kırmızı odaya çağırılan isimlerin değişmesine sebep oluyor.

Kısmetse Olur Yasin Kimdir 
Kanal D ekranlarının farklı izdivaç programlarından birisi olan Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacıları hakkında merak edilenleri okurlarımız için bilgileri bir araya getiriyoruz. 14 Kasım Cumartesi günü elemeden sonra yarışmaya dahil olan Yasin daha önceki yarışmacılardan Melek'in sözlüsü olduğunu ifade etti. Hacettepe Üniversitesinde Spor Eğitmenliği Bölümünde okudu.

Yaş : 28 
Boy : 1.75
Kilo : 80
Doğum Yeri : Diyarbakır 
Meslek : Fitness Eğitmeni

KISMETE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Burçak Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Emre Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

Kısmetse Olur Cansel Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Ceyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto




kısmetse olur yasinkimdir, kısmet olur yeni gelen yarışmacılar, 14 kasım gelenler, kısmetse olur yasin, kısmetse olur yeni yarışmacılar,kısmetse olur 14 kasım cumartesi gelen yarışmacılar

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Yasin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto Reviewed by Sözlerine Bak on 18:35 Rating: 5

2 yorum:

  1. kısmetse olur yasin kimdir ya daha fazla bilgi yokmu

    YanıtlaSil
  2. Bu hafta gele gele Yasin mi geldi

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.