Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları
Kanal D ekranlarının farklı bir evlilik programı olan Kısmetse Olur yarışmacıları arasında dikkat çeken ve adından söz ettiren isim olan Ayça çok sevildi. Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında gibi soruların cevaplarını arayan seyirciler yarışmacı hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için araştırmalar yaptılar. Her birinin ekran başında ki seyirci tarafından destekçileri oluşmuş durumda ve sevenlerinin sayısı artmış durumda.

Ayça Beğen geçtiğimiz haftanın sms birincisi olarak koruma altına alınan isimlerden birisi oldu. Yarışmada ki iddiası ve güzelliği ile varlığını sürdüren yarışmacı adından sıkça söz ettiriyor.

Kısmetse Olur Ayça Emre'yi Aldattı Mı? Öğrenmek İçin Tıklayınız

Kısmetse Olur yarışmasında elemeler Cumartesi akşamları yapılıyor. Seyirciden gelen sms oylarına göre elenen isim belli olurken aynı anda 10 bin TL ödülün sahibi de belli oluyor. Yer yer gözyaşının yer aldığı yarışmada büyük mücadele devam ediyor. Erkeklerden gelen tepkiler kızların ya ağladıkları yada kavga ederek birbirlerini yediklerini yönünde oluyor. Kızları odasında yaşanan gerginlikleri kendi odalarından izleyen erkekler ise yarışmacılar hakkında yorumlarını dile getiriyorlar.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında
Gelin adaylarından olan ve hem güzelliği ile hemde düşüncelerini savunması ile farklılık gösteren yarışmacılardan birisi olan Ayça Beğen 28 yaşında ilkokul mezunu ve memleketi ise Elazığ. Şuan için çalışmayan yarışmacı hakkında detaylı bilgiler aşağıdadır.

AYÇA BEĞEN
Yaşı : 28
Eğitim Durumu : İlkokul mezunu
Meslek : Şu anda çalışmıyor
Memleket : Elazığ
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz Rengi : Ela
Kilo : 54
Boy : 1.65
Burç : Aslan

kısmetse olur ayça kimdir,ayça kimdir,kısmetse olur ayça kaç yaşında,ayça nereli,kısmetse olur ayça boy kilo,kısmetse olur ayça beğen fotoğrafları,ayça beğen foto,kısmetse olur

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 02:08 Rating: 5

1 yorum:

  1. Çok tatlısı.elenmediğin için sevindim.inşallah sonuna kadar kalırsın.EMRE SEN DE ADAM OL.AYÇA'NİN KIYMETİNİ BİL. EVLENMEDEN ORADAN CİKAMAZSİNİZ.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.