Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

- Reklamlar -



Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu
Gündüz kuşağında en çok izlenen evlilik programlarından birisi olan Kısmetse Olur yarışmasında adından söz ettiren Dani kimdir sorusu ve Kısmetse Olur Dani nereli boyu ve kilosu gibi sorular ekran başında izleyenlerin akıllarına gelen ilk sorulardan oldu. Daniela Grajdeanu hem güzelliği hemde yarışmada ki farklı duruşu ve düşünceleri ile etkili ve iddialı isimlerden birisi olarak yarışmada mücadelesini devam ettiriyor. Bilindiği üzere Kısmetse Olur yarışmacıları gündüz programda oluyorlar akşamları ise evlerine gidiyorlar.

Kısmetse Olur yarışmasında elemeler Cumartesi akşamları yapılıyor. Seyirciden gelen sms oylarına göre elenen isim belli olurken aynı anda 10 bin TL ödülün sahibi de belli oluyor. Yer yer gözyaşının yer aldığı yarışmada büyük mücadele devam ediyor. Erkeklerden gelen tepkiler kızların ya ağladıkları yada kavga ederek birbirlerini yediklerini yönünde oluyor. Kızları odasında yaşanan gerginlikleri kendi odalarından izleyen erkekler ise yarışmacılar hakkında yorumlarını dile getiriyorlar.

Seyircinin gözünden bakıldığında Kısmetse Olur yarışması İşte Benim Stilim ile bir rekabet içerisinde. Yayınlanan 3 sezon ile ekran başındakilerin beğenisini toplayan yarışma olan İşte Benim Stilim seyircisi artık sıkıldı gibi görünüyor. Her sezon aynı format ile ilerleyen yarışma artık pek fazla ilgi çekmiyor. Bu yüzden İşte Benim Stilim izleyenleri Kısmetse Olur programına kaymış durumda. Yarışmacılardan olan Ceyda Kırıcı ise en çok dikkat çeken isimlerden oldu.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo
Bu sezon en çok izlenen evlilik programlarından birisi olan ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen yarışmada birbirinden güzel ve etkileyici kızlar yer alıyor. Romanyalı olan Dani ise Kısmetse Olur Dani nereli türk mü değil mi sorularını akıllara getirdi.

DANİELA GRAJDEANU
Yaşı: 23
Eğitim Durumu: Beykent Üniversite – Halkla İlişkiler Mezunu
Meslek: Pilates Eğitmeni
Memleket: Romanya
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Kahverengi
Kilo: 54
Boy: 1.70
Burç: Akrep

kısmetse olur dani kimdir,dani nereli,kısmetse olur daniela boy kilo,kısmetse olur dani boy kilo yaş,daniela grajdeanu,dani boy kilo yaş,kısmetse olur dani fotoğrafları,daniela nereli,dani türk mü,kısmetse olur dani türk mü

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu Reviewed by Sözlerine Bak on 18:05 Rating: 5

3 yorum:

  1. Dani seni çok beğeniyoruz duruşunla herseyinle oradaki kızlardan çok daha güzel ve farklısin.sana orada en yakışan aday emre.emre ile yakınlaş.boşver gerisini geçmişi.önünüze bakın el ele.

    YanıtlaSil
  2. Bence sen çık oradan çünkü sana aday yok orada

    YanıtlaSil
  3. Dani senin adayın tankut onu al ve git

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.