Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker 
Büyük heyecanla izlenen yarışmalardan birisi olan ve Kanal D ekranlarında yoğun ilgi ile izlenen yarışmalardan birisi olan Kısmetse Olur programında yarışan Serhan Çeliker kimdir kaç yaşında boy kilosu gibi soruları merak eden Kısmetse Olur izleyicileri için bu haberimizde tüm bilgileri bir araya getirdik. Kısmetse Olur erkek yarışmacıları arasında hem yakışıklılığı hemde duruşu ile adından söz ettiren Serhan Çeliker yarışmada ki kızlar tarafından adı en çok konuşulan isimlerden birisi olarak yarışmada mücadelesine devam diyor.

Yarışmacılar gündüz programda yer alıyor ve yarışma bitiminde kendi sosyal hayatlarına geri dönüyorlar diğer yarışmalara gibi tüm gün stüdyoda yada bir oda da kapalı kalmıyorlar. Cumartesi günleri ise yarışmada elem yaşanıyor bir isim elenerek veda ediyor. Kısmetse Olur programında eleme halk oylaması ile yapılıyor. 10 Bin TL ödülü ise haftanın en iyisi ve en çok oy alanı kazanıyor. Hafta içi gündüz en çok izlenen evlilik programlarından birisi olarak yayın hayatına devam ediyor.

Kısmetse Olur Emre ise yakışıklılığı dikkat çeken isimlerden oldu. Tüm detaylı bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.Genellik ile gündüz kuşağında ev hanımlarının tercihi olan yarışmalardan İşte Benim Stilim' e rakip geldi. Aynı formatta ilerleyen moda yarışması olan ve bir kaç sezondur yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasından sıkılan hanımlar artık farklı konsepti olan Kısmetse Olur'u izlemeye başladı. Gelen bilgilere göre ise iki yarışma arasında ki reyting oranları arasında ki fark kapanmış gibi görünüyor hatta Kısmetse Olur yarışmasının reytingleri daha yüksek olduğu öğrenildi.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker 
Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışma olan Kısmetse Olur programında ki Serhan Çeliker hem yakışıklılığı ile hemde maço halleri ile adından söz ettirerek en iddialı isimler arasında yer alıyor. Kendisine yöneltilen maço erkekliği abarttı yorumlarına ise '' ben babamın oğluyum bizde böyle ama ben maçoluğun sınırlarını bilerek yaşayan ve içimden böyle geldiği için böyle davranıyorum'' cevabını verdi.

SERHAN ÇELİKER
Yaşı: 26
Eğitim Durumu: Müjdat Gezen Kültür Ve Sanat Merkezi Konservatuar
Meslek : İşadamı - Tekstil Şirketi Sahibi
Memleket: Adana
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Koyu Kahve
Boy: 1.88
Kilo : 78
Burç: Yengeç

KISMETE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Emre Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

Kısmetse Olur Cansel Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Ceyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto



kısmetse olur sehan çeliker, serhan kimdir,kısmetse olur serhan fotoğrafları,kısmetse olur serhan kaç yaşında,kısmetse olur serhan boy kilo,serhan çeliker hangi yarışmalara katıldı,serhan çeliker ne iş yapıyor,kısmetse olur serhan çeliker nereli,serhan çeliker  fotoğrafları
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker Reviewed by Sözlerine Bak on 17:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.