Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Evlilik programlarından en farklısı olan Kısmetse Olur yarışmasında Adnan Kızıltaş dikkatleri üzerine çeken isimlerden oldu. Ekran başındaki seyirci ise Kısmetse Olur Adnan kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu yada nereli gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. Bizde sizlere bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir yazı hazırlamaya ve tüm cevapları bir araya toplamaya karar verdik. Bu yazımızda Adnan Kızıltaş hakkında tüm detayları bulabileceksiniz.

Kısmetse Olur yarışması bilindiği üzere son zamanların gündüz kuşağında en çok takip edilen yarışmalarından biri haline gelmiş durumda. İzlenme oranları ise ilk bölümlerine göre daha ço arttı ve takipçi sayısı bir hayli büyüdü. Erkekler ve kızlardan oluşan kısmetse olur yarışmasında finalde büyük bir düğün ve ihtiyaçlar karşılanacak. Kızlar arasında ki sert tartışmalar bazen yerini göz yaşına bazende gergin kavgalara bırakıyor.

Erkekler arasında ise Adnan Kızıltaş hem yakışıklılığı ile hemde yarışmada ki tavrı ile gelin adaylarının dikkatini çeken isimlerden oluyor. Kızlar kırmızı odaya giderken kimleri seçecekler ? Kim kiminle kırmızı odada konuşacak bu sorularda günlük yarışmanın merak edilenleri arasında. kısmetse olur kim elendi sorusunun yanıtı ise cumartesi geceleri belli oluyor. 


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir
Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur yarışmasında adından söz ettirmeyi başaran ve yakışıklılığı ile dikkatleri toplayan Adnan Kızıltaş 23 yaşında ve Kar doğumludur. Eğitimini tercümanlık üzerine yapmıştır ve meslek olarak bu dalı seçmiştir. İstanbul'da yaşayan Adnan 1.90 boyunda ve 86kilodur.

Yarışmada komik ve espirili tavırları ile oldukça fazla dikkat çeken yakışıklı yarışmacı erkekler evinin neşe kaynağı haline geldi. Dışarıda ki kızların Adnan için içeriye girmek için yarışacağı bir yarışmacı haline geldi. Oldukça fazla yemek yiyip kendisi üzerinden espiriler yapan yakışıklı yarışmacı daha çok sevileceğe benziyor. 

ADNAN KIZILTAŞ
Yaş: 23
Meslek : Tercüman
Memleket : Kars
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz Rengi : Koyu Kahve
Kilo : 86
Boy : 1.90
Burç : Başak

kısmetse olur adnan kimdir, kısmetse olur adnan kızıltaş kimdir,boy kilo,adnan nereli,adnan kaç yaşında,kısmetse olur,adnan,kısmetse olur yarışmacıları,kısmetse olur erkek yarışmacıların isimleri,adnan kızıltaş,kimdir,nereli,fotoğrafları

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto Reviewed by Sözlerine Bak on 08:57 Rating: 5

4 yorum:

  1. Bayiliyorum Adnana keske tanima sansim olsa...:(
    O kadar cok ortak yanlarimiz var Kismetse oluru sadece onun icin izliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Seni cooook seviyoruz adnan bitanesin

    YanıtlaSil
  3. ADNANNN gözünün capağını yiyem gurbannn o Seray'a ümit verme. Sana hiç yakışmıyor. Çok çirkin bi kız yaaa ... valla bak sen gel Sibel ablanın sözünü dinle hacııi 😁

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.