Galatasaray Atletico Madrid Maçını Şifresiz Veren Kanallar

- Reklamlar -

Galatasaray Atletico Madrid Maçını Şifresiz Veren Kanallar

Sarı-kırmızılı ekip UEFA Şampiyonlar Liginde mücadelesine devam ediyor. Galatasaray Atletico Madrid maçını şifresiz veren kanallar hangileri,uydudan şifresiz izlenebilecek mi gibi soruları merak eden futbolseverler için bu haberimizi yaptık. Sizler hem maç hakkında detaylı bilgiler verirken hemde Gs Atletico maçını şifresiz nasıl seyredebilirsiniz bu konular hakkında bilgiler vereceğiz. 25 Kasım Çarşamba Galatasaray Atletico Madrid maçı 21:45'te başlayacak. Hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olan maçın kanalı ise Tivibu Spor oldu.

Bu hafta oynana grup maçlarının beşincisini sarı-kırmızılı ekibimiz İspanya devi Atletico Marid ile oynayacak. Sahadan nasıl bir galibiyetle yada mağlubiyetle ayrılacak herkes tarafından merak edilirken maçtaki ilk 11 de merak konusu oldu. Kadroda kimler yer alacak ve nasıl bir taktik ile mücadele verilecek maç saatinde göreceğiz.

Bu mücadelede ki rakibimiz Atletico Madrid Galatasaray maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta karşılaşması oynanacak ve Atletico Madrid Galatasaray maçı temsilcimiz için son derece önemli bir mücadeleye sahne olacak. Sarı-kırmızılar 4 puanla üçüncü sırada yer alırken rakip Atletico Madrid 7 puanla ikinci sırada.

Atletico Madrid - Galatasaray maçı 25 Kasım Çarşamba günü TSI 21.45'te oynanacak. Bu maçı Tivispor şifreli olarak yayınlayacak.

Galatasaray'ın Gruptaki Puan Duru Şu Şekilde : 
Daha önce evinde 2-0 gibi bir skor ile kendi evinde yenilen Galatasaray C grubunda 4 puan ile 3. sırada yer alırken en büyük rakibimiz Atletico 7 puan ile bir üst sıramızda yer alıyor. Grubun birincisi ise 9 puan ile Benfica oluyor.

C GRUBU PUAN DURUMU
1- Benfica 9 Puan
2- Atletico Madrid 7 Puan
3- Galatasaray 4 Puan
4- Astana 2 Puan

Atletico Madrid - Galatasaray Maçını Şifresiz Veren Kanallar 

İDMAN TV 
İdman Tv Frekans Bilgisi
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6 http://haberler4.blogspot.com
Polarizasyon: H- Yatay

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Carole, Hakan, Denayer, Sabri, Rodriguez, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

ATLETICO MADRID: Oblak, Gimenez, Juanfran, Luis, Godin, Gabi, Kok,e, Griezmann, Oliver Torres, Mendes, Fernando Torres


galatasaray, atletico madrid,25 kasim çarşamba,maçını, şifresiz, veren, kanallar, uydudan, izleme, internetten, izleme,25 kasım çarşamba galatasaray atletico madrid maçını uydudan şifresiz izleme
- Reklamlar -
Galatasaray Atletico Madrid Maçını Şifresiz Veren Kanallar Reviewed by Sözlerine Bak on 14:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.