Viaport Venezia Nerede, Viaport Venezia Adresi

- Reklamlar -

Viaport Venezia Nerede, Viaport Venezia Adresi

Alış veriş merkezi denince akıllara ilk gelen yer olan Viaport Anadolu yakasından sonra şimdi de Avrupa yakasında. Viaport Venezia nerede ve Viaport Venezia adresi gibi akıllarınıza takılan sorular için bu haberimizi hazırladık. Outlet mağazaların yer aldığı Viaport Venezia'nın nerede olduğunu ve adresini sizler için paylaşıyoruz. Via GYO & Gürsoy Holding Yatırım ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlandı. Viaport markasının outlet olarak ilk defa Avrupa Yakası’na taşındığı Viaport Venezia, “İstanbul’un en şık İtalyanı” olarak boy gösteriyor.

Venedik kanalları ile süslenen alış veriş merkezinde gondollar ile alış veriş yapabiliyor ve yeme içme konusunda da oldukça farklı seçenekleri ile hizmate açılan Viaport Venezia açıldı. Habibler-Topkapı tramvay yoluna yakınlığı ile ulaşım konusunda misafirlerine oldukça rahat ulaşım imkanı sunuyor. Mağazaları ile ise çeşitli ihtiyaçlara yönelik seçenekler veriyor. İçerisinde ise mescit, atm, revir, taksi durağı, bebek odası gibi olanakları ile cazip hale geliyor.

Viaport Venezia Adresi 
ADRES : Küçükköy, Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, İstanbul/Gaziosmanpaşa
Telefon : 444 88 42 - (0212) 618 1030
İletişim : info@viaportvenezia.com

Viaport Venezia Mağazaları
Venedik kanalları ile süslenmiş ve suyun üzerinde gondol ile gitme gibi imkanlar sunarak alış verişi keyifli hale getiren Viaport Venezia yeme-içme, giyim, teknoloji, mobilya, market sinema ve eğlence mağazaları ile herkese hitap ediyor. Hem alış veriş hemde eğlence merkezi olarak İstanbul'un iki yakasında da hizmete giren Viaport büyümeye devam ediyor. 

Colin's
D's Damat 
Koton 
Loft
Burger King 
Mado
Aslı Börek
Tekzen 
Özdilek 
English Home 
Teknosa 
Vestel
Avea


viaport venezia nerede,viaport venezia adresi,viaport venezia mağazaları,viaport venezia adresi,viaport venezia yol tarifi,viaport venezia hangi ilçede



- Reklamlar -
Viaport Venezia Nerede, Viaport Venezia Adresi Reviewed by Sözlerine Bak on 23:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.