Kısmetse Olur Hazal Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Nereli Boy ve Kilo

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Hazal Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Nereli Boy ve Kilo 
Kanal D ekranlarının farklı ve en sevilen evlilik programı Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacıları belli oldu. Elemenin ardından ise iki isim eve giriş yaptı bunlardan birisi ise Hazal Fatma oldu. Bizde sizlere Hazal Fatma kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayı bilgileri bir araya getirdik. Bilindiği üzere her cumartesi yarışmadan bir gelin ve bir erkek aday eleniyor ve yerine yeni iki aday geliyor. İddialı bir şekilde eve giriş yapan yeni yarışmacılar hakkında bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.

7 kız ve 7 erkek bu yarışmada eşlerini arıyorlar. Her biri ayrı şekilde sevilen ve takip edilen isimler oldu sosyal medya hesaplarında ki takipçi sayıları oldukça arttı kendi isimlerine fan sayfaları açıldı ve onlar ekranlarda kendilerine en yakın eşi arıyorlar. Ekran başında ki seyirci ise bu tartışmalı ve rekabet içinde geçen arayışı takip edip izlemekten keyif alıyor. Son olarak yarışmaya dahil olan Hazal Fatma hakkında tüm detayları aşağıdan bulabilirsiniz.

Kısmetse Olur Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Öğren >>>


Kısmetse Olur yeni katılan yarışmacılarından Hazal Fatma kimi seçecek ve kimlerle yakınlık kuracak bu detayları ise ilerleyen günlerde hep birlikte yarışmayı takip ederek öğreneceğiz.Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

Kısmetse Olur Hazal Fatma Kimdir
21 Kasım Cumartesi elemesinden sonra giden iki isim belli oldu. Ve hemen ardından ise iki yeni isim daha yarışmaya dahil oldu. Bu iddialı iki isimden birisi olan Hazal Fatma kimdir nerelidir ve kaç yaşında gibi bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.20 yaşında olan Hazal Fatma annesi babası Rizeli. Duygusal ve Kick Boks ile ilgileniyor. Tina adlı köpeği ile vakit geçirmeyi seviyor.

Yaş : 20 
Boy : 1,70
Kilo : 59
Doğum Yeri : Rize 
Eğitimi : Öğrenci
Mesleği : Kick Boks ile ilgileniyor.
Burcu : Aslan 




kısmetse olur hazal fatma kimdir,hazal fatma kaç yaşında,kısmetse olur yeni gelenler,kismetse olur hazal fatma,kısmetse olur hazal fatma kimdir kaç yaşında, hazal fatma nereli,kısmetse olur yeni yarışmacılar,kısmetse olur hazal fatma boy kilo
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Hazal Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Nereli Boy ve Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 17:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.