Big Brother Yasin Kimdir, Fotoğrafları

- Reklamlar -

Big Brother Yasin Kimdir, Fotoğrafları
Bu akşam yayına başlayan Big Brother yarışmasının yarışmacıları belli oldu. Aralarında iddialı isimlerin yer aldığı yarışma ilk bölümü ile ekranlarda merhaba diyor. Star Tv'nin bu sezona damga vuracak olan yarışması Asuman Krause'nin sunumu ile ekranlarda olacak. Toplamda 16 yarışmacının yer aldığı Big Brother yarışmacıları arasında Fatih kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları sizlere her zaman olduğu gibi biz ilk olarak sunacağız.

Dünya üzerinde bir çok ülkede yayınlanmış ve büyük ilgi ile izlenmiş olan yarışma artık Türkiye'de.Seyircinin merakla beklediği Big Brother yarışmacıları ise ilk bölüm ile belli oldu. Big Brother Yasin kimdir nerelidir ve fotoğrafları gibi bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işlenecek. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayacaklar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışacaklar.

Big Brother Yasin Kimdir
Star Tv Big Brother yarışmacılarından Yasin yarışmada adından en çok söz ettirecek isimlerden birisi olacağa benziyor. Bizde sizlere merak edilen soruların cevaplarını vereceğiz. İşte Yasin hakkında detaylar ; Ailesine çok fazla bağlı olan bir Anadolu erkeği olarak tanımlıyor kendisini. Basketbol ve Fitness ile ilgileniyor. Kedi köpek ve sürüngen hayvanları sevdiğini söyleyen Yasin takım olarak Galatasaray'ı tutuyor.

Yaş : 26 
Boy : 1.73
Kilo : 65
Eğitim : Konaklama İşletmeciliği ve Aktör
Meslek : 

big brother yasin kimdir, big brother yasin nereli, big brother türkiye yarışmacıları, big brother, big brother yasin nereli, kaç yaşında
- Reklamlar -
Big Brother Yasin Kimdir, Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 19:56 Rating: 5

1 yorum:

  1. Biraz destekli sallayın, rezan'a 1.77 yasine 1.73 demişsiniz. İkisi yan yana gelince yasin 10cm uzun gözüküyor bu neyin kafası

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.