Big Brother Gökçen Kimdir, Kaç Yaşında Nereli

- Reklamlar -

Big Brother Gökçen Kimdir, Kaç Yaşında Nereli
Asuman Krause'nin sunumuyla 28 Kasım Cumartesi akşamı başlayan Big Brother Türkiye yarışmasının yarışmacıları ilk bölüm ile belli oldu. En çok merak edilenler arasında yer alan yarışmacılardan birisi Gökçen oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Gökçen kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu hakkında bilgiler sunacağız. Sizde eğer bu yarışmada birini destekliyorsanız ve o kişi Gökçen ise onu daha yakından tanımak için merak ettiğiniz soruların cevaplarını bu haberimizde bulabilirsiniz. Yazımızın devamında detaylı bilgiler sunulmuştur.

Bunlara ek olarak akıl ve yetenek oyunları da olacak. Big Brother Türkiye oyunlardan başarıyla çıkmaya çalışan yarışmacılardan biri 100 günün sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. Kuralların her an değiştiği, heyecanın zirvede olduğu program, bir TV şovundan çok bir sosyal hayat fenomeni. Zorlu bir mücadele bu yarışmacıları bekliyor. Start verilir verilmez yarışmacılar kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalışacak sürekli farklı oyunlar oynanacak ve kazananlar ödüllendirilecek. Merak edilen bir diğer konu ise Big Brother elemeleri nasıl olacak. Bir halk oylaması olacak mı sms gönderme işlemi yapılacak mı ve elenenler neye göre belirlenecek bunun yanıtı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Big Brother Gökçen Kimdir
İlk bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve oldukça hırslı bir şekilde yarışmaya başlayan Gökçen hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik. Bu haberimizde detaylı olarak kendisini tanıyabilirsiniz. Aslen Çerkez olan Big Brother yarışmasının en güzel isimlerinden birisi olan Gökçen çerkez mutfağında oldukça iddialı. Sarışınların ne kadar zeki insanlar olduğunu kanıtlamak istiyor.

Yaş : 30 
Boy : 1.73
Kilo : 60
Eğitim : 
Meslek : Fitness Antrenörü
Doğum Yeri : Aydın 





big brother türkiye gökçen kimdir, big brother gökçen kimdir, big brother yarışmacıları, televizyon, gökçen kaç yaşında, gökçen nereli
- Reklamlar -
Big Brother Gökçen Kimdir, Kaç Yaşında Nereli Reviewed by Sözlerine Bak on 20:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.