Big Brother İdil Kimdir, Biyografisi ve Fotoğrafları

- Reklamlar -

Big Brother İdil Kimdir, Biyografisi ve Fotoğrafları
Uzun zamandır merak edilen ve yarışmacıları kim olacak diye beklenen yarışma Big Brother başladı. Tanıtımları geldiği günden bu yana Big Brother yarışmacıları kimler diye merak eden seyirci tüm cevaplarını bu akşam yarışmanın ilk bölümü ile öğrendiler. Bizde sizlere Big Brother İdil kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorularının cevaplarını vereceğiz. Big Brother yarışmacılarından İdil fotoğrafları ve boyu kilosu gibi detaylarda haberimizde olacak.

Başarılı sunucu Asuman Krause'nin sunumu ile gerçekleştirilen yarışmanın ilk bölümü büyük ilgi ile izleniyor. Yarışmacıların eve girmesi ile tüm sorular yanıt buldu ve meraklar giderildi. Aralarında iddialı isimlerden biri olan İdil  tüm dikkatleri bir anda üzerine çekti. İdil hakkında detaylı bilgileri merak eden seyircilerimiz için bu haberi hazırladık. Dünya üzerinde bir çok ülkede izlenme rekorları kırarak yayınlanan yarışma artık Türkiye'de. 120 ülkede 320 sezon ve milyonlarca seyirci. 16 yıldır en çok izlenen program için geri sayım başladı.Efsane program Big Brother yakında Star Tv'de.

Big Brother İdil Kimdir
Star Tv'nin en iddialı yarışmalarından birisi olan Big Brother ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. İdil diğer yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Bizde sizlere İdil nereli kaç yaşında gibi tüm detaylı soruların yanıtlarını bir araya getirdik. Big Brother İdil yarışmaya dost kazanmaya değil birinci olmaya geldiğini söylüyor. Ruj sürmeden evden dışarı çıkmıyor. Big Brother yarışmasına katılmadan önce Bu Tarz Benim yarışmasında kendisini gördük.

Ad : İdil Naz Kaluç
Yaş : 20
Boy : 1.60
Kilo : 62
Meslek : Öğrenci
Doğum Yeri : Sivas



big brother türkiye yarışmacıları, big brother idil kimdir, big brother yarışmacıları, big brother yarışmacısı idil kimdir, boy kilo, televizyon, idil  big brother, idil kaç yaşında,
- Reklamlar -
Big Brother İdil Kimdir, Biyografisi ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 21:13 Rating: 5

1 yorum:

  1. İdil siz cok guzelsiniz ben turkmenistanliyim adym sevara evde siz kalin

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.