Big Brother Seda Kimdir, Boyu Kilo ve Fotoğrafları

- Reklamlar -

Big Brother Seda Kimdir, Boyu Kilo ve Fotoğrafları
Big Brother Türkiye yarışması ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında 28 Kasım Cumartesi akşamı ekranlara merhaba dedi. En çok merak edilen konulardan birisi olan Big Brother yarışmacıları ise belli oldu. 16 farklı karakterden oluşan yarışmacılar kimler sizlerle paylaşacağız. Big Brother Seda kimdir kaç yalında boyu ve kilosu gibi soruların cevapları ise bu haberimizde sizlerle olacak. Asuman Krause'nin sunumu ile gerçekleştirilen yarışma büyük ilgi görecek olan yarışmalardan bir tanesi. Bakalım ilerleyen bölümlerde ne gibi gelişmeler yaşanacak.

İlk olarak Hollanda'da yayınlanmaya başlayan program Big Brother artık Türkiye'de bir ev içinde aynı mekanda kalması zorunda olan yarışmacılar kameralar ile izlenecek ve bütün davranışları izlenecek. Yarışmanın ilk bölümünün günü şuan için belli değil. Big Brother Türkiye yarışmacılarından Seda nereli ve fotoğrafları aşağıda sizler için bir araya getirildi. Adından sıkça söz ettireceğe benzeyen yarışmacı Seda hakkında detaylı bilgilere birlikte göz atalım.

Big Brother Seda Kimdir
Star Tv'de bu akşam yayına giren ve dünyaca ünlü bir yarışma olan Big Brother yarışmasının yarışmacıları ilk bölüm ile belli oldu bizde sizlere bu yarışmacılar arasından Seda hakkında bilgileri sunmak için bu haberi hazırladık. Kedisini entrika kraliçesi olarak tanımlayan güzel yarışmacı Diyarbakır doğumlu. Konuşmayı çok seven yarışmacı aynı zamanda ev işlerinde de hamarat olduğunu dile getiriyor.

Yaş : 29
Boy : 1.67
Kilo : 59
Meslek : Satış Danışmanı
Doğum Yeri : Diyarbakır




big brother, big brother seda kimdir, big brother yarışmacıları, seda nereli, big brother xxx fotoğrafları, seda kaç yaşında, boy kilo, big brother türkiye
- Reklamlar -
Big Brother Seda Kimdir, Boyu Kilo ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 20:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.