Big Brother Demir Kimdir, Kaç Yaşında Fotoğrafları

- Reklamlar -

Big Brother Demir Kimdir, Kaç Yaşında Fotoğrafları 
Ekranların en yeni yarışması Big Brother Türkiye bomba gibi başladı. Yarışmacıları ve formatı ile dikkat çeken Big Brother büyük ilgi görüyor. Bizde sizlere bu haberimizde Big Brother Demir kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu hakkında bilgiler vereceğiz. Kimdir ne iş yapar ve fotoğrafları gibi detayları burada bulabileceksiniz. Star Tv ekranlarında başlayacak olan bu dünyaca ünlü yarışma ilk bölümü ile yayınlandı ve yarışmacıların tümü eve giriş yaptı.

Asuman Krause'nin sunumuyla gerçekleştirilecek olan uzun yıllar tüm dünyada bir çok kez sezon olarak yayınlanan yarışma artık Türkiye'de. Endomol Shine'nin yepyeni bir yarışma Big Brother 120 farklı ülkede izlenme rekorları kıran  yarışma 15 yıldır ekranlarda. Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işlenecek. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayacaklar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışacaklar.

Big Brother Demir Kimdir
Yeni yarışma Star ekranlarında başladı uzun süre merak edilen Big Brother yarışmacıları kimler sorusu cevap buldu. İlk bölümü ile ekranlara gelen yarışma ilk günden büyük ilgi gördü. Big Brother Demir hakkında tüm detaylar aşağıdadır. Uzun yıllar Amerika'da kalmış kız kardeşlerinden daha fazla ayrı kalmamak için Türkiye'ye geri dönüş yapmış.Daha önce iki kez evlilik yapmış aradığı mutluluğu bulamadığı için boşanmış.

Ad : Demir Kırılmaz
Yaş : 42
Boy : 1.72
Kilo : 70
Meslek : Dış Ticaret Danışmanı
Doğum Yeri : Erzurum


big brother türkiye yarışmacıları, big brother demir kimdir, big brother yarışmacıları, big brother yarışmacısı demir kimdir, boy kilo, televizyon, demir big brother, demir kaç yaşında
- Reklamlar -
Big Brother Demir Kimdir, Kaç Yaşında Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 21:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.