Big Brother Rezan Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Big Brother Rezan Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Ekranların en yeni ve en iddialı yarışmalarından birisi olan Big Brother ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Akıllara takılan Big Brother Türkiye yarışmacıları ise belli oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Big Brother Rezan kimdir kaç yaşında gibi sorularınızın yanıtlarını vereceğiz. Star Tv ekranlarında bomba gibi başlayan yarışma büyük yankı uyandıracak. Dünyaca ünlü yarışma yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kırarak büyük seyirci kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

120 ülkede 320 sezon ve milyonlarca seyirci. 16 yıldır en çok izlenen program için geri sayım başladı.Efsane program Big Brother yakında Star Tv'de. Başvurular için ise yarışmaya katılacak isimler www.startv.com.tr adresinden başvuru yapabilecekler. Ekran başındakiler ise bu yarışmanın nasıl olacağı ve yarışmacılarının kimler olacağını merak ediyor. Her şeyden uzakta lüks, konfor ve eğlence dolu 3 bin metrekare alanda her anı izlenen bir evde hiç kimsenin düşünemeyeceği aklın sınırlarını zorlayan görevleri yerine getirecek olan yarışmacılar. Big Brother kurallarına göre eğer 100 gün kalabilirse birinci olacaklar.

Big Brother Rezan Kimdir
Star Tv yeni yarışması Big Brother yarışmacılarından Rezan hakkında tüm detaylı bilgileri aşağıdan öğrenebilirsiniz. Sizler için tüm detayları bir araya getirdik. Yarışma 28 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Risk varsa bende varım diyerek hayatını yaşayan Rezan sadece 300 pound ile Londra'ya okumaya gidecek kadar cesaretli. İlgi odağı olmayı seviyor en büyük korkusu ise kilo almak.

Yaş : 37
Boy : 1.77
Kilo : 62
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Organizatör





big brother türkiye rezan kimdir, big brother rezan fotoğrafları, big brother rezan kaç yaşında, big brother rezan kimdir, big brother yarışmacıları
- Reklamlar -
Big Brother Rezan Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 20:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.