Big Brother Hüseyin Kimdir, Fotoğrafları ve Biyografisi

- Reklamlar -

Big Brother Hüseyin Kimdir, Fotoğrafları ve Biyografisi
Star ekranlarında başlayan ve dünya üzerinde izlenme rekorları kıran yarışma Big Brother Türkiye'de başladı. Farklı bir konsept ile ekranlarda yayınlanmaya başladı. Ekran başındakiler ise Big Brother yarışmacılarını merak ediyordu ve ilk bölüm ile herşey açıklığa kavuştu bizde sizlere Hüseyin kimdir gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. Uzun süredir videolarını ve tanıtımlarını gören izleyici hem yarışmanın konusunu hemde yarışmacılarını merak ediyordu. Bizde sizlere yarışmacılar arasında iddialı olan Hüseyin hakkında bilgiler sunacağız.

Star Tv ekranlarında yepyeni bir yarışma seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Big Brother Türkiye yarışması yakında Star ekranlarında başlıyor. Varmısın Yokmusun ve Master Chef gibi yarışmalarının yapımcılarından olan Endomol Shine'nin yepyeni bir yarışma Big Brother 120 farklı ülkede izlenme rekorları kıran  yarışma 15 yıldır ekranlarda.Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işlenecek. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayacaklar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışacaklar.

Big Brother Hüseyin Kimdir
28 Kasım Cumartesi akşamı Star ekranlarında başlayan ilk bölümü ile büyük bir beğeni toplayan Big Brother yarışmasının yarışmacılarından birisi olan Hüseyin hakkında detaylar ve merak edilen soruların cevapları aşağıda sizlere sunulmuştur. Ailesine çok düşkün olan Hüseyin henüz iki aylık evlidir. Hayatta hiç bir şeyden korkmadığını söyleyen Hüseyin daha önce tarantula,timsah ve yılan gibi hayvanları beslemiş.

Yaş : 33
Boy : 1.69
Kilo : 72
Doğum Yeri : Kastamonu
Meslek : Lojistik - Nakliye






big brother, big brother yarışmacıları, big brother hüseyin kimdir, big brother hüseyin kaç yaşında, big brother türkiye yarışmacıları, hüseyin nereli,big brother türkiye yarışmacıları hüseyin kimdir,hüseyin fotoğrafları
- Reklamlar -
Big Brother Hüseyin Kimdir, Fotoğrafları ve Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 20:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.