Big Brother Gülşen Kimdir, Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları

- Reklamlar -

Big Brother Gülşen Kimdir, Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları

Ekranların en yeni yarışması olan ve ilk bölümü ile büyük ilgi toplayan Big Brother Türkiye yarışması Star ekranlarında başladı. Bizde sizlere bu haberimizde Big Brother Gülşen kimdir kaç yaşında ve nereli gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. 8 kız ve 8 erkek olmak üzere toplamda 16 yarışmacının yer aldığı evde her an türlü yarışmalar gelebiliyor. Haftanın liderleri dokunulmazlık alırken elemeye kalan isimler Cumartesi akşamları Big Brother Türkiye eleme gecesinde eleniyor. Zorlu mücadelelerden geçecek olan yarışmacılar 100 gün o evde dış dünya ile ilişkileri kesik halde kalacaklar ve birbirleri ile yarışacaklar.

Asuman Krause sunumuyla gerçekleştirilen yarışma hafta içi her gün gündüz yayınlanıyor. Yarışmacılar arasında gergin anlar ve tartışmalar de yaşanıyor. Farklı karakterlerde 16 kişinin bir evde yaşaması ve sürekli bir mücadele halinde olmaları doğal olarak kavgaları ve tartışmaları beraberinde getiriyor. Big Brother yarışmacılarından Gülşen hakkında detaylı bilgiler sizlere aşağıda sunulacaktır.

Big Brother Gülşen Kimdir
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümü ile izlenme rekorları kıran yarışma Big Brother ilk bölümü ile geçtiğimiz hafta yayına başladı. Yarışmacılar arasından dikkat çeken isimlerden birisi olan Gülşen hem güzelliği ile heme yarışmada ki duruşu ile adından söz ettiren isimlerden birisi oldu. Bizde sizlere genel hatları ile Gülşen hakkında bilinenleri bir araya getirdik.

Yaş: 26
Boy : 56
Kilo : 1.76
Doğum Yeri : Malatya
Mesleği : 



big brother gülşen,big brother türkiye gülşen kimdir, big brother gülşen kaç yaşında,gülşen boy kilo,big brother yarışmcıları gülşen,big borther gülşen kimdir nereli
- Reklamlar -
Big Brother Gülşen Kimdir, Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 09:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.