Big Brother Alphan Kimdir, Biyografisi

- Reklamlar -

Big Brother Alphan Kimdir, Biyografisi
Star Tv ekranlarında başlayan ve büyük bir heyecanla beklenen yarışma Big Brother Türkiye ilk bölümü ile başladı. Yarışmacılarının kimler olacağı ise yarışmayı bekleyenlerin akıllarına takılan sorulardan bazıları olmuştu bizde sizlere Big Brother Alphan kimdir ve kaç yaşında gibi soruların cevaplarını vereceğiz. 28 Kasım Cumartesi başlayan yarışmanın ilk bölümü ilgi ile izleneceğe benziyor. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayacaklar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışacaklar.

Star Tv ekranlarında yepyeni bir yarışma seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Big Brother Türkiye yarışması yakında Star ekranlarında başlıyor. Varmısın Yokmusun ve Master Chef gibi yarışmalarının yapımcılarından olan Endomol Shine'nin yepyeni bir yarışma Big Brother 120 farklı ülkede izlenme rekorları kıran  yarışma 15 yıldır ekranlarda. Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işlenecek.

Big Brother Alphan Kimdir
Star Tv'nin yeni yarışması big Brother ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı ve yarışmacıları belli oldu. Bizde sizlere Big Brother Alphan hakkında bilgileri bir araya getirerek sunuyoruz. Diğer yarışmacılar hakkında merak ettiklerinizi sitemizde diğer haberlerimizde bulabilirsiniz. Düzenli yaşamayı seviyor. İkiz kardeşi var fakat kendisi ile çok farklı karakterlerde olduklarını dile getiriyor. Kendisinde aşırı bir simetri hastalığı olduğunu söyleyen Big Brother yarışmacılarından Alphan iddialı isimlerden birisi.

Yaş : 21 
Boy : 1.75
Kilo : 65
Eğitim : Öğrenci
Meslek : Reklam Yıldızı
Doğum Yeri : İstanbul





big brother, big brother türkiye yarışmacıları, big brother alphan fotoğrafları, big brother alphan kaç yaşında, big brother alphan kimdir
- Reklamlar -
Big Brother Alphan Kimdir, Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 20:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.