Big Brother Funda Kimdir, Foto ve Biyografisi

- Reklamlar -

Big Brother Funda Kimdir, Foto ve Biyografisi
Bu akşam yayına başlayan Big Brother yarışmasının yarışmacıları belli oldu. Aralarında iddialı isimlerin yer aldığı yarışma ilk bölümü ile ekranlarda merhaba diyor. Star Tv'nin bu sezona damga vuracak olan yarışması Asuman Krause'nin sunumu ile ekranlarda olacak. Toplamda 16 yarışmacının yer aldığı Big Brother yarışmacıları arasında Funda kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları sizlere her zaman olduğu gibi biz ilk olarak sunacağız.

Dünya üzerinde bir çok ülkede yayınlanmış ve büyük ilgi ile izlenmiş olan yarışma artık Türkiye'de.Seyircinin merakla beklediği Big Brother yarışmacıları ise ilk bölüm ile belli oldu. Big Brother Funda kimdir nerelidir ve fotoğrafları gibi bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işlenecek. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayacaklar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışacaklar.

Big Brother Funda Kimdir
Star Tv Big Brother yarışmacılarından Funda yarışmada adından en çok söz ettirecek isimlerden birisi olacağa benziyor. Bizde sizlere merak edilen soruların cevaplarını vereceğiz. İşte Funda hakkında detaylar ; İçinde birden fazla karakter olduğunu dile getiren Big Brother yarışmacılarından Funda en sinirli gergin isimler bile anlaşabileceğini söylüyor. Alışveriş tutkunu olan Funda giyim kuşam konusuna oldukça büyük önem veriyor.

Yaş : 31
Boy : 1.70
Kilo : 60
Eğitim : İş Güvenliği Danışmanı
Doğum Yeri : Çanakkale





big brother, big brother türkiye yarışmacıları, big brother funda kimdir, big brother funda nereli, kaç yaşında, funda kaç yaşında,big brother funda boyu kilosu
- Reklamlar -
Big Brother Funda Kimdir, Foto ve Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 21:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.