Big Brother Oktay Kimdir, Boy Kilo Foto

- Reklamlar -

Big Brother Oktay Kimdir, Boy Kilo Foto
Uzun zamandır merakla beklenen Big Brother Türkiye yarışmacıları belli oldu. İlk bölümünün yayınlanmasının ardından tanıtılan yarışmacılardan Oktay kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu nedir gibi sorularda yanıt buldu. Biz merak eden diğer okurlarımız için Big Brother Oktay hakkında detaylı bilgileri bir araya getirdik ve sunduk. Star Tv ekranlarının iddialı yarışması ilk bölümü ile ekranlara giriş yaptı. Dünyada bir çok ülkede yayınlanan ve milyonlarca kişinin takip ettiği yarışma şimdi Türkiye'de. Yarışmacıları da en az kendisi kadar iddialı olan bu projenin uzun süre gündemden düşmeyeceği ön görülüyor.

Asuman Krause'nin sunumu ile gerçekleştirile yarışmada birbirinden iddialı yarışmacılar yer alıyor. Hem kızlar hemde erkekler farklı kişilikleri ile dikkat çekiyorlar. Bu haberimizde sizlere Big Brother Türkiye yarışmacılarından Oktay hakkında bilgiler sunacağız. Ekran başındakiler ise bu yarışmanın nasıl olacağı ve yarışmacılarının kimler olacağını merak ediyor. Her şeyden uzakta lüks, konfor ve eğlence dolu 3 bin metrekare alanda her anı izlenen bir evde hiç kimsenin düşünemeyeceği aklın sınırlarını zorlayan görevleri yerine getirecek olan yarışmacılar Big Brother kurallarına göre eğer 100 gün kalabilirse birinci olacaklar.

Big Brother Oktay Kimdir
Star Tv'nin yeni ve bir o kadar da iddialı yarışması yayınlanmaya başladı. Big Brother Oktay nereli kaç yaşında ve mesleği nedir gibi soruların yanıtları aşağıda sizler için bir araya getirildi. Merak ettiğiniz veya desteklemeye karar verdiğiniz yarışmacıyı daha iyi tanıyabilirsiniz. Oktay hakkında detaylar ; Hayatta büyük zorluklar çeken Oktay 3 yaşında annesini 15 yaşında ise babasını kaybederek hayata başlamış. Sporu yaşamının en tepesine koymuş. Eşinden spor konusu yüzünden boşanmış ve tekrar evlenmişler. Yani aynı kadın ile iki kez evlenmiştir.

Yaş : 35
Boy : 175
Kilo : 75
Doğum Yeri : Isparta
Mesleği : Milli Sporcu


big brother, big brother oktay kimdir, big brother oktay kaç yaşında, oktay nereli,big brother türkiye yarışmacıları, big brother türkiye oktay kimdir
- Reklamlar -
Big Brother Oktay Kimdir, Boy Kilo Foto Reviewed by Sözlerine Bak on 20:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.