Big Brother Tuğra Kimdir, Boyu Kilosu

- Reklamlar -

Big Brother Tuğra Kimdir, Boyu Kilosu
Star Tv ekranlarında yeni başlayan yarışma Big Brother Türkiye yayın hayatına iddialı bir şekilde başladı. Uzun zamandır merak edilen konulardan birisi de tabi ki Big Brother yarışmacıları oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Big Brother Tuğra kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayların cevaplarını sunacağız. Eve giriş yapan yarışmacıların tamamı belli olurken Tuğra aralarında dikkat çeken isim oldu. Big Brother yarışmacılarından Tuğra nereli ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını burada bulabileceksiniz.

Dünya üzerinde bir çok ülkede yayınlanmış ve hepsinde de izlenme rekorları kırmış olan yarışmanın sunucusu Asuman Krause oluyor. Birbirinden farklı ve iddialı yarışmacılar evin içerisinde çeşitli oyunlar oynayarak finale gitmeye çalışacak. Finalde ise büyük ödül kazananı bekleyecek. Bu yarışmacıların diğer yarışmalarda oluğu gibi katılan isimler meşhur olacağa benziyor.

İlk olarak Hollanda'da yayınlanmaya başlayan program Big Brother artık Türkiye'de bir ev içinde aynı mekanda kalması zorunda olan yarışmacılar kameralar ile izlenecek ve bütün davranışları izlenecek. Yarışmanın ilk bölümünün günü şuan için belli değil. Big Brother Türkiye yarışmacılarının kimler olacağı henüz açıklanmadı yarışmanın günü saati jürisi ve yarışmacıları belli olunca buradan bildirilecektir. Aşağıda ki bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz.

Big Brother Tuğra Kimdir
Star Tv Big Brother Türkiye yarışmacılarından Tuğra hakkında detaylı bilgiler ve fotoğrafları aşağıda sizler için bir araya getirildi. Hem karakterleri hemde özel farklıkları ile yarışmada iddialı şekilde varlıklarını sürdürecek olan yarışmacılardan bir tanesi de Tuğra oluyor. İşte sizlere Big Brother Tuğra hakkında merak edilen soruların cevapları ; Ailesi olarak annesi ve dayısı ile yaşıyor babası ile görüşmeyen güzel yarışmacı tam bir futbol fanatiğidir.

Yaş : 19
Boy : 1.65
Kilo : 52
Doğum Yeri : Ardahan
Mesleği : Futbolcu



big brother tuğra kimdir,big brother yarışmacıları,big brother türkiye tuğra kimdir,tuğra kaç yaşında boyu kilosu,big brother tuğra kaç yaşında,fotoğrafları,big bradır,big brother tuğra nereli
- Reklamlar -
Big Brother Tuğra Kimdir, Boyu Kilosu Reviewed by Sözlerine Bak on 20:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.