Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 20 Kasım Cuma

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 20 Kasım Cuma
Kanal D ekranlarının en sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur koruma altına alınanlar 20 Kasım Cuma günü belli olacak. Seyirci hangi çift bu cuma koruma altına alındı, kim kimi koruma altına aldı merak etmeye başladı. Her hafta cuma günü gelen Sms oyları ile haftanın birincileri belli oluyor. Bu çiftler ise eleme gecesinde kendilerini garantiye almış oluyorlar.

Cumartesi günleri ise her hafta yarışmadan bir çift eleniyor. Ardından ise yeni bir çift yarışmaya dahil oluyor. Hemen yarışmaya adapte olmaya çalışan ve kendilerini tanıtmaya çalışan yeni gelenler bir anda bir çok soru ile karşı karşıya kalıyorlar. Son olarak katılan yarışmacılardan Burçak ve Yasin geçtiğimiz haftanın yeni gelen yarışmacıları olmuştu. Kim elenecek sorusunun merak edildiği kadar yarışmaya yeni gelenler kimler olacak oda merak ediliyor.

20 Kasım Cuma Kısmetse Olur Neler Oldu
Kısmetse Olur evinde yine olaylar baş gösteriyor. Kızlar evinden kavga eksik olmuyor erkekler evi de farklı sayılmaz evlerde sürekli bir tartışma var ve bugün dokunulmazlıklar belli olacak. Bugün belli olan dokunulmazlık ödülü alan yarışmacılar öğlenden sonra sürpriz yemek ile birlikte istedikleri biri ile baş başa vakit geçirecek.

Melis, Erdem yüzünden Cansel'in üzerine gitmeye devam ediyor. Erdem, Cansel ile ilişkiye başlasa da Erdem ile Melis'in dans etmesi Cansel'i çok fazla üzdü. Sadece dans görüntülerini izleyen Cansel, Erdem'in zorla Melis ile dans ettiğini bilmeden üzüldü.

Melis'in yeni gelen gelin adayı Burçak'ın üzerine gitmesi Burçak'ın sinirlenmesine ve Melis'e sert davranmasına sebep oldu bu olaydan sonra ağlama krizine giren Burçak'ı, Duygu teselli etti. Burçak'ın üzülmesine dayanamayan Melis, Burçak'tan özür diledi ve barıştılar.

Cansel, Ayça'dan destek alarak Erdem'e olan hislerini açıklayacağını açıkladı. Erdem'i özlediğini sürekli onu düşündüğünü açıkladı.

Halkın sms oyu ile dokunulmazlık ödülünü kazanan gelin adayı Ayça Beğen damat adayı ise Emre oldu. Evde aşk yaşayan ikin yarışmacı hemen hemen her hafta halk oyu ile haftanın birincisi oluyorlar. Bu hafta da halk oyu ile birinci olan çift öğlenden sonra ki sürpriz yemekte baş başa vakit geçirdiler.

20 Kasım Cuma Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 
Gelen halk oylaması sonucunda belirlenen ve koruma altına alınarak elenme riskini ortadan kaldıran gelin ve damat adayları her cuma olduğu gibi bugün de belli oluyor. İşte detaylar.

Kızlardan Koruma Altına Alınan İsim
Ayça Beğen

Erkeklerden Koruma Altına Alınan İsim
Emre Ubeyli

Bugün ise kimlerin koruma altına alınacağı belli olacak. Yarın se bu koruma altına alınanların dışındaki yarışmacılardan bir gelin ve bir damat adayı yarışmadan elenecek. Bizde sizlere buradan tüm detayları anlık olarak bildireceğiz. Elemeden sonra gözler yeni gelen iki isim üzerinde olacak. İlk girişleri ve yarışmada ki ilk anları çok önemli olan olan adayların nasıl bir tutum sergileyecekleri ise merek konusu olmaya devam ediyor.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur, 20 kasım cuma, 34.bölüm, koruma altına alınanlar, sms sonuçları, kimler koruma altına alındı,cuma kısmetse olur sms sonuçları,kısmetse olur kim koruma altına alındı
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 20 Kasım Cuma Reviewed by Sözlerine Bak on 09:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.