Loreal Paris Reklamı Fahriye Evcen Fransızca Şarkı Söylüyor

- Reklamlar -

Fahriye Evcen Fransızca Şarkı Söylediği Reklam, Loreal Paris Reklamı 
Hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fahriye Evcen Loreal Paris reklamında Fransızca şarkı söylüyor. Reklam bugün yayına girecek. Güzel oyuncu piyano başında şarkı söylerken görülüyor.  Fahriye Evcen yeni reklamında şarkı söylüyor Fransızca bir şarkı olan Edith Piaf’ın ‘La Vie En  Rose’ şarkısını seslendirdi. Evcen’in piyano eşliğinde Fransızca  seslendirdiği  şarkı, bugün  ekrana gelecek. Sesi ile en az oyunculuğu ve güzelliği kadar dikkat çeken oyuncunun on parmağında on marifet.

Hem Oynadı Hem Söyledi 
Fahriye Evcen reklam yüzü olduğu Loreal Paris yeni reklamında hem güzelliği ile dikkat çekti hemde sesi ile büyüledi. Başarılı oyuncu piyano başında fransızca bir şarkı seslendirirken görülüyor. Hayranları ise oyuncunun bu ses yönünü çok beğeniyor. Ekranlarda sürekli sesini ön plana çıkarmasını isteyen hayranlarına sürpriz yaptı.

Loreal Paris Yeni Reklamı 


Fahriye Evcen Kimdir 
4 Haziran 1986 Solingen doğumlu olan güzel ve bir o kadarda başarılı olan oyuncu Fahriye Evcen'in adını geniş kitlelere duyuran dizi Yaprak Dökümü adlı dizi olmuştur. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuduğu yıllarda Neo-Naziler'in Almanya'da oturan Türk ailelerinin evlerini yakması üzerine kendisi ve ailesi zor zamanlar geçirmiştir. Bu eğitim yıllarında dizi teklifleri alan güzel oyuncu ailesi ile birlikte İstanbul'a gelmiştir.

Fahriye Evcen Rol Aldığı Dizi ve Filmler 
Asla Unutma (2005)
Hasret, Songül (2006)
Cennet (2007)
Aşk Tutulması, Pınar (2008)
Yaprak Dökümü, Necla (2006-2010)
Takiye:Allah Yolunda (2010)
Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2011)
Yalancı Bahar, Zeynep (2011)
Evim Sensin, Leyla (2012)
Veda, (2012)
Çalıkuşu, Feride (2013-2014)
Kurt Seyit ve Şura (2014)
Aşk Sana Benzer (sinema filmi, Deniz, 2015)


loreal paris fahriye evcen yeni reklam,fahriye evcen reklam, fahriye evcen fransızca şarkı söyledi, loreal paris reklamı, fahriye evcen piyano başında şarkı,fahriye evcen yabancı şarkı yeni reklam loreal paris

- Reklamlar -
Loreal Paris Reklamı Fahriye Evcen Fransızca Şarkı Söylüyor Reviewed by Sözlerine Bak on 11:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.