Diriliş Ertuğrul 59. Bölüm Neden Yayınlanmadı, Yeni Bölüm Neden Yok

- Reklamlar -

Diriliş Ertuğrul 59. Bölüm Neden Yayınlanmadı
Trt1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinden bu hafta hayranlarını üzecek haber geldi. Her Çarşamba izleyiciyi ekrana kitleyen ve yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Diriliş Ertuğrul 59. bölümün neden yayınlanmadı sorusunun cevabı ise UEFA Avrupa Ligi'nin final maçı oldu.

Trt1 ekranlarında naklen yayınlanacak olan maç nedeni ile Diriliş Ertuğrul'un 59. bölümü yayınlanmayacak. Bu hafta izleyiciyi ekrana kitleyen dizinin yeni bölümü sabırsızla bekleniyordu. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç'in oynadığı dizi 58. bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kitledi. Gökçe Hatun ve Tuğtekin'in ölümü ile şok olan izleyici bu bölümü gözyaşları içinde izledi.

Diriliş Ertuğrul 59. bölümü 25 Mayıs Çarşamba saat 20:00'da Trt1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. UEFA Avrupa Ligi'nin final maçı nedeni ile haftaya yeni bölümü yayınlanmayacak.

Diriliş Ertuğrul 58. Bölümde Neler Oldu
Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin, Noyan'ın mağarasına baskın yapmışlardır. Ancak Noyan'ı bulamadıkları gibi büyük bir de sürprizle karşılaşırlar. Noyan, mağaraya Gökçe'nin elbisesiyle birlikte bir mesaj bırakmıştır. Noyan ise Gökçe'yi almak için mezarlık yakınlarına gitmiştir. Boğaç'ın yönlendirmesiyle Gökçe, mezarlık yakınlarına gelmiş, Noyan tarafından yakalanmıştır. Noyan, Hayme, Gündoğdu ve Selcan'a rağmen Gökçe'yi alarak oradan kaçmayı başarmıştır.

Gökçe, Goncagül ile karşılaştığında büyük bir şaşkınlık yaşar. Obaya döndüğünde Gökçe'nin kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin, adeta yıkılmıştır. Hayme ve Ertuğrul, Tuğtekin'i teskin ederek fevri davranmamasını tavsiye ederler. Ertuğrul Gökçe'nin kaçırılışının arkasında obadan biri olduğunu söyler. Lakin hainin kim olduğuna dair kimsenin bir fikri yoktur. Tuğtekin, bir anda kendine gelerek, hainin Boğaç olduğunu söyler. Sonrasında yaşanan durum Tuğtekin'i haklı çıkarmıştır. Gökçe, elindeki bağlardan kurtularak Goncagül'ü öldürmüştür. Diğer yandan saadettin Köpek'in yeni planı Tuğtekin'i tuzağa düşürmektir. Bunun için de yine Boğaç'ı kullanır. Yiğit ise Ertuğrul'a mektup yazarak, kendisine biat etmesini istemektedir.

Diriliş Ertuğrul Oyuncu Kadrosu 
Engin Altan Düzyatan
Kaan Taşaner
Hülya Darcan
Uğur Güneş
Didem Balçın
Esra Bilgiç
Burcu Kıratlı
Barış Bağcı
Hüseyin Özay
Cengiz Coşkun
Cavit Çetin Güner
Nurettin Sönmez


- Reklamlar -
Diriliş Ertuğrul 59. Bölüm Neden Yayınlanmadı, Yeni Bölüm Neden Yok Reviewed by Sözlerine Bak on 19:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.