Kısmetse Olur Cansel Çördük Hamile Mi

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Cansel Hamile Mi
Kanal D'nin olay programı Kısmetse Olur ile ilgili iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Yarışma programı başladığından beri neredeyse hergün yeni iddialar ortaya atıldı ve hemen hemen hepsi doğru çıktı. Sevilerek izlenen yarışma programı ile ilgili yeni iddia ise Cansel Çördük'ün hamile olduğu yönünde oldu.

Eser West ile aşk yaşayan ve sosyal medya da ki haberlere göre aynı evde birlikte imam nikahı ile yaşayan Cansel Çördük 5 haftalık hamile olduğu yönünde ki haberler gündeme bomba gibi düştü. Bildiğiniz gibi Cansel'de Eser'de eve sonradan giren gelin ve damat adayları oldular. Eser West elendi ve Cansel'e aşkını itiraf ederek eve geri döndü. Eve döndükten sonra aşk yaşamaya başlayan çift dışarıda da aynı evde yaşamaya başladı. Yarışma süresince bir dargın bir barışık ilişkisini sürdüren CanEs çifti ayrılıkları ile bir çok kez hayranlarını üzdü. Ancak çift hiç bir zaman ayrılığa uzun süre dayanamadı ve her seferinde yeninden barıştı.

Geçen hafta ki bölümde Eser, Cansel'e su altında evlenme teklifi etmiş Cansel'de kabul etmişti. Bu durum hayranlarını çok mutlu etmiş çift evlilik yönünde ki kararlarını kesinleştirmişti.

Cansel Kaç Haftalık Hamile 
Sosyal medyada çıkan haberlere göre aynı evde imam nikahı ile yaşayan Eser ve Cansel çifti bir kaç ay sonra anne baba olacak gibi gözüküyor. Cansel'in beş haftalık hamile olduğu çiftin ilk başta bebeği aldırmayı düşündüğü ancak program 4-5 hafta sonra final yapacağı için bu karardan vazgeçtikleri söyleniyor.

Cansel gerçekten hamile mi bilinmez ama sosyal medyanın gündemini belirleyen Lost'un söylediği herşeyin çıkması bu haberinde doğruluğunu kanıtlar nitelikte gözüküyor.

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Cansel Çördük Hamile Mi Reviewed by Sözlerine Bak on 09:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.