Özge Özpirinçci Yeni Saç Rengi, Özge Özpirinçci Koleston Reklamı

- Reklamlar -

Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı
Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz özellikle Aşk Yeniden adlı dizi ile büyük bir başarı elde eden isim olan Özge Özpirinçci büyük bir hayran kitlesine ulaşmış olan başarılı ve güzel dizi oyuncuları arasında yer alıyor. Çok beğenilen dizinin sezon finaline girmesi ile birlikte çalışmalarına devam eden başarılı oyuncu Koleston markasının reklam yüzü oluyor. Daha önce Melekler Korusun adlı dizi ile ekranlarda olan Özge son dizisi ile daha fazla ilgi çekmiş ve hayran kitlesini arttırarak adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Özge Özpirinçci Yeni Saç Rengi
Baş rol adlığı dizinin sezon finali yapması sebebiyle yeni bir reklam iş birliği yapan oyuncu yakında Koleston firmasının reklam yüzü oluyor. Büyük bir değişim ile saçlarını koyu kızıla boyatan Özge Özpirinçci sevenlerini şaşırttı. Görenlerin çoğu bu saç rengini kendisine çok yakıştırsa da haliyle beğenmeyen ve eski halini daha güzel bulan sevenleri de oldu. 29 yaşında olan güzel oyuncu ilk kez saçlarını boyattı bu yaşında kadar hiç saç boyatmayan Özge bir reklam filmi için saçlarını koyu kızıla boyattı.

Özge Özpirinçci bir röportajda kendisine sorulan kızıl saçları hakkında ki görüşlerini şu sözler ile açıkladı ;
Değişim en sevdiğim kelime. Mesela uzun zamandır gittiğin bir restoranda yeni bir yemek denemek ister ama denemezsin. Benim hiç öyle tutuculuklarım yoktur. Tüm dünyayı gezebilirim, her türlü yemeği deneyebilir, her türlü kıyafeti giyebilir, değişik rolleri oynayabilirim, çok severim. Değişik insanlarla tanışmayı çok severim. “Değişim” ve “değişik” çok sevdiğim kelimelerdir ama saçlarım konusunda ne kadar tutucu olduğumu ilk, bu teklif geldiği zaman hissettim. Bir yandan değiştirmeyi çok istiyordum, hatta menajerime “Şöyle bir rol gelse de küt diye makası vursak” dediğim çok olmuştur. Değişim geri dönüşü olmayan bir şeymiş gibi hissediyordum hep. Ama proje için konuşunca bunun artık benim ihtiyacım olan bir şey olduğunu fark ettim. Etrafımdaki insanlar da destek oldu. Saçlarımı boyattıktan sonra “Bunu yapmakta geç kalmışsın”, “Canlanmışsın”, “Tenin bile daha parlak görünüyor” gibi yorumlar almaya başladım. Dolayısıyla bu değişim tam zamanında hayatıma girdi. dedi
Kaynak : www.haberturk.com

Özge Özpirinçci Koleston Reklamı
Çok yakında güzel ve başarılı oyuncuyu saç bakım markası olan Koleston markasının reklam yüzü olarak göreceğiz. İlk kez saçlarını boyatan Özge Özpirinçci koyu kızıl saçları ile de çok beğenildi. Kendisinde ki bu değişikliğin geç kalınmış bir davranış olarak gören oyuncu bu yeni haline alışmaya çalıştığını belirtti.



guncel,özge özpirinçi yeni saç rengi,koleston reklamı,özge özpirinçi saçlarını boyattı,özge özpirinçi yeni saçları,özge özpirinçinin saç rengi,özge özpirinçi saçını hangi renge boyattı ,özge özpirinçinin saçı ne renk,özge özpirinçi yeni imajı,özge özpirinçi yeni hali,özge özpirinçi yeni saçları ne renk,koleston özge özpirinçi reklamı

- Reklamlar -
Özge Özpirinçci Yeni Saç Rengi, Özge Özpirinçci Koleston Reklamı Reviewed by Sözlerine Bak on 22:11 Rating: 5

1 yorum:

  1. bence guzel olmamis ayrica hic de guzel degilsin ama bacaklarin guzel

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.