Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Kırgın Çiçekler
Yayınlandığı ilk bölüm ile Atv ekranlarında büyük bir seyirci kitlesine ulaşan dizi kısa sürede yoğun ilgi gördü Kırgın Çiçekler dizisi ekranlara yeni sezonda giriş yapan ve başarıyı yakalayan dizilerden biri oldu. Sosyal medya üzerinde de tüm gündemi oluşturan konulardan olan dizi oyuncu kadrosu ile de büyük bir ilgi görüyor. Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker gerek güzelliği ile gerekse oyunculuğu ile adından söz ettiren isim oldu. Atv bu yaz ekrana gelen diziler arasında başarıyı bu dizi ile yakalayarak başarı sağladı.

Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Dizide 16 yaşında gayri meşru olduğu için yetimhaneye verilen Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker dizinin çok konuşulan oyuncularından oldu. 5 Aralık 1994 doğumu olan güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dizi oyunculuğundan önce mankenlik ve modellik tecrübesi de bulunuyor. Kuş Dili, Altındağ, İşte Benim gibi dizilerde de rol alan Aleyna beklediği ve hak ettiği ilgiyi göremedi.

Son olarak rol aldığı ve Meral karakterini canlandırdığı dizi olan Kırgın Çiçekler ile hem beklediği ilgiyi buldu hemde daha geniş kitlelere adını duyurmuş oldu. 17 yaşında podyumlara çıkan Aleyna Solaker mankenlik ve modellik yaptığı yıllarda da bir çok başarıya imza atmıştır. Başak burcu olan ve İstanbul doğumlu olan oyuncu 21 yaşındadır. Özel hayatı ve eğitim hayatı ile ilgili detaylı bilgilere ulaşamadığımız oyuncu hakkında tüm detaylı bilgilere ulaşılınca buradan sizlere güncel olarak bildirilecektir.

Yaş : 21                  Doğum Yeri : İstanbul              Saç Rengi : Siyah 
Boy : 1,72              Eğitim : Bilinmiyor                    Göz Rengi : Kahverengi
Kilo : 56                 Burcu : Başak                             Sevgilisi : Bilinmiyor


KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizilerden Kırgın Çiçekler dizisi yakında seyircisi ile buluşacak bu yaz sezonunun iddialı dizilerinden birisi olarak dikkatleri üzerine çekti. Seyircinin merak ettiği bir diğer konu ise Kırgın Çiçekler dizisi oyuncuları kimler ? İşte detaylar ;

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları 

Kırgın Çiçekler Cemre Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

Kırgın Çiçekler Songül Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir

Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir

Kırgın Çiçekler Meral Fotoğrafları
Aleyna Solaker Fotoğrafları




dizi, biyografi, kırgın çiçekler meral,aleyna solaker kimdir,kırgın çiçekler meral gerçekte kimdir,aleyna solaker boy kilo,kırgın çiçekler meral,aleyna solaker kaç yaşında,kırgın çiçekler meral boy kilo,aleyna solaker kaç yaşında,kırgın çiçekler meral hangi dizilerde oynadı,kırgın çiçekler meral gerçek adı,kırgın çiçekler meral fotoğrafları,aleyna solaker fotoğrafları
- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 14:26 Rating: 5

4 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL FOTOLARI VARMIŞ YA BU KIZIN

    YanıtlaSil
  2. 5 Aralıkta doğmuşsa nasıl başak burcu oluyor? :D

    YanıtlaSil
  3. 5 aralikta doğmuş başak burcu xD

    YanıtlaSil
  4. dünya güzeli yaa.

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.