Jem Paul Karacan Kimdir, Galatasaray Yeni Transferi Jem Paul Kimdir

- Reklamlar -

Galatasaray Yeni Transferi Jem Paul Karacan
Tüm takımların transfer atağına kalktığı bu dönemlerde gelen transfer haberleri ile futbol severler tuttukları takımların transferleri hakkında bilgi toplamaya ve bu yeni transferlerin nasıl bir futbolcu olduğuna bakmaya başladı. Galatasaray yeni transferi olan Jem Paul Karacan ise gelen son transfer haberleri arasında dikkat çeken isim oldu. Taraftarlar en çok Jen Paul Karacan Türk mü ? ve hangi mevki de oynuyor gibi soruların cevaplarını merak ettiler. Bu haberimizde Jem Paul Karacan kimdir nerede oynuyor ? Jem Paul Türk mü ? gibi soruların cevaplarını sunacağız detayalar haberimizin devamında.

Transfer döneminde adından en çok söz ettiren isimlerden birisi de Galatasaray'ın yeni transferi olan Jem Paul Karacan oldu. Tüm anlaşmaların sağlandığı ve 3 yıllık sözleşmenin imzalandığı Jem Paul Karacan Galatasaray'ın Bilal, Podolski gibi isimlerden sonra renklerine bağladığı diğer isim oldu. Sarı-Kırmızılı ekibin yeni transfer ettikleri isim olan Jem Paul için ödenecek olan ücret ise 50.000 EURO imza ücreti ödenecektir, ve her bir sezon için net 600.000 EURO sabit transfer ücreti ödenirken top oynayacağı her maçta futbolcuya maç başı 15.000 EURO ödenecektir. İngiltere doğumlu olan fakat Türk olan futbolcu ilk futbol deneyimine Reading takımda başlamıştır.

Jem Paul Karacan Kimdir
21 Şubat 1989 İngiltere/Londra doğumlu olan Türk futbolcudur. Babası aksaray'lı annesi ise İngiliz'dir. 3 kardeşin ortancı çocuğu olan Jem Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme yaptığı yeni transferidir. Orta saha mevkisinde oynayan Jem Karacak ilk futbol deneyimini İngiltere takımı olan Reading takımında yapmıştır. 2013 yılında Leeds maçının daha başında talihsiz şekilde sakatlık geçiren başarılı isim dizinde yaşanan sorun nedeni ile yeşil sahalardan 6 ay uzak kalmıştır. 2006 ve 2009 yılları arasında Milli Takım kariyeri de bulunmaktadır U-17 ve U-21 maçlarında futbol oynamıştır.

Tam adı : Jem Paul Karacan
Doğum tarihi : 21 Şubat 1989 (26 yaşında)
Doğum yeri : Catford, Londra, İngiltere
Boyu : 1,78 m (5 ft 10 in)
Mevkii : Orta saha

7 yaşında futbol kariyerine başlayan Jem daha önce 14 yaşındayken Galatasaray' gelmiş ve amatör sözleşmesi yapılmıştır. Fakat daha sonra ailesinden ayrı kalmaya dayanamayan başarılı futbolcu ailesinin yanına yani İngiltere'ye dönmek zorunda kalmıştır. 2007 yılında profesyonel futbol yaşantısının başlangıcı olan Reading takımında futbol oynamaya başlamıştır. Performansı çok beğenilen futbolcunun sözleşmesi uzatılmış ve futbol yaşamı devam ettirilmişti.1 yıllığına Millwall takımı ile sözleşme imzaladıktan sonra tekrar Reading takımına geri getirilmiştir.

Altyapı kariyeri
1996-2003 - Wimbledon
2004 - Galatasaray
2004-2007 - Reading

Millî takım kariyeri
2006 - Türkiye Türkiye U-17
2006 - Türkiye Türkiye U-18
2006-2008 - Türkiye Türkiye U-19
2008-2009 - Türkiye Türkiye U-21




guncel,spor,jem paul kimdir,jem paul karacan kimdir,galatasaray yeni transferi kimdir,jem paul karacan türk mü,jem paul karacan hangi takımda oynadı,jem paul karacan yaşı,jem paul karacan nereli,jem paul karacan nereden geldi,glatasaray yeni transferi türk mü, galatasaray jem paul karacan,cem paul karacan kimdir,gs transferleri,cimcom transferi jem paul,gs transfer jem paul nereli

- Reklamlar -
Jem Paul Karacan Kimdir, Galatasaray Yeni Transferi Jem Paul Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 21:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.