Çilek Kokusu Dizisi Bitti Mi? Çilek Kokusu Neden Yayınlanmıyor

- Reklamlar -

Çilek Kokusu Dizisi Bitti Mi ? Çilek Kokusu Neden Yayınlanmıyor
Ekranların sevilen dizilerinden kötü haberler gelmeye başladı. Çilek Kokusu yayından kaldırılıyor haberi seyircilerini çok üzdü. Çilek Kokusu neden bitti sorusu ise seyircisinin aklına takılan soru oldu. Final yapacağı bildirilen dizinin neden bittiği hakkında akıllarda beliren soru ise merak edilenler arasında yer aldı. Çilek Kokusu dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Yaz aylarının en sevilen dizilerinden birisi olan ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen dizi erken final yaparak yayından kaldırılıyor.

Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Gold Film’in üstlendiği dizi 3 hafta sonra yayınlanacak olan 23. bölümde izleyiciye veda edecek.

Yeniz sezonda ekranlarda çok iddialı dizilerin başlaması Çilek Kokusu dizisinin final yapmasına sebep oldu. İlk bölümlerinde dilediği başarıyı yakalayan dizi daha sonraları alternatif dizilerin artması ve güçlü bir şekilde gelmeleri final kararı almalarına sebep oldu. Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi yayından kaldırıldı. Bilindiği üzere yapımcılığını Gold Film ‘in, senaristliğini ise başarılı isim Aslı Zengin yönetmenliğini de Filiz Gülmez Pakman’nın üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu dizi Haziran ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. 

Çilek Kokusu Neden Bitti ?
İlk bölümleri ile oldukça büyük ilgi gören ve ekran başındaki seyirci tarafından beğenilen dizi yeni sezonda bir çok dizinin başlaması ve bu dizilerin iddialı olması sebebiyle erken final yaparak veda etme kararı aldı. Kısacası reytinglere yenik düştü. Çünkü televizyonda artık daha güçlü kadroya ve konuya sahip bir çok dizi başladı ve başlayacak. Çilek Kokusu reytinglerde 13. sırada ve altına düşünce final yapma kararı aldı. Çilek Kokusu Final Bölümü 23. Bölüm ile son bulacak



çilek kokusu dizisi bitiyor mu, çilek kokusu bitti mi, çilek okusu final mi yapıyor, çilek kokusu neden bitti, çilek kokusu bitecek mi, çilek kokusu final,bitti mi,cilek kokusu niye bitti,çilek kokusu dizisi bitecek mi,çilek kokusu neden yok


- Reklamlar -
Çilek Kokusu Dizisi Bitti Mi? Çilek Kokusu Neden Yayınlanmıyor Reviewed by Sözlerine Bak on 10:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.