26 Nisan Survivor Kim Elendi

- Reklamlar -

26 Nisan Survivor Kim Elendi

Her hafta bir kişinin survivor adasına veda ettiği yarışmada heyecan dolu bir eleme daha yaşanacak. 26 nisan salı akşamı yapılacak olan elemede kim elendi sorusu yanıt bulacak. Yapılan iki dokunulmazlık oyununu birini gönüllüler birini ünlüler kaybetti ve iki takımdan da ikişer aday belirlendi. Eleme potasında olan Serkay, Gizem Kerimoğlu, Tuğba ve Semih bu dört isimden birisi bu akşam adaya veda edecek. Heyecan dolu bekleyişte elenen kim olacak adadan kim gitti tüm detaylar yarışma saatinde burada olacak. Semih mi elenecek Gizem Kerimoğlu mu elenecek yoksa elenen kişi Serkay yada Tuğba mı olacak hep birlikte sms sonuçlarına göre öğreneceğiz.

Survivor Elenen İsim 26 Nisan : 
TUĞBA ÖZAY ELENDİ

Final sembol oyununu kazanan isimler Gizem M. ile Efecan oldu. Böylece Kıbrıs yolunda bir sembol daha alarak finale gitme yolunda şansını arttırdı. Gözler ada konseyine çevrildi ve kimin gideceği merak konusu oldu. Birazdan tüm detaylar burada olacak.

Zafer ile kavgasından sonra Ünlüler takımına dahil olan Semih Öztürk ilk günler olumlu tepkiler alsa da ilerleyen günlerde burada da sıkıntılar yaşamaya başladı. Ada konseyinde kimin adı yazılacağı konusunda fikrini almaya çalışan Yunus'a şu sözlerle set tepki verdi '' Ben geldiğim günden bu yana bireysel yarışıyorum ada konseyi öncesi pota ile ilgili yorumlar ve fikir alışverişi yapmıyorum '' dedi. Bunun üzerine Yunus anlayış göstererek oradan uzaklaştı.

Birleşme partisi ile ilgili detaylar vermeye başlayan Acun Ilıcalı yarışmacıları heyecanlandırdı. Bu eleme bilindiği üzere birleşme partisi öncesi son eleme olacak ve daha sonra bu parti ile adalar birleşecek. Partiyi eleme potasında olan dört yarışmacıdan birisi göremeyecek. En çok merak edilenlerden birisi ise 26 nisan survivor sms sıralaması oldu. Çünkü oy sıralamasında en az oyu alan kişi elenecek.


ÜNLÜLER TAKIMI : 

Yunus Günçe 
Çağan Atakan Arslan
Tuğba Özay 
İbrahim Yattara
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı 
Mehmet ( Elendi )
Eda Akkatya ( Elendi )
Ebru Öztürk ( Elendi ) 
Mehmet ( Elendi )
Yılmaz Morgül ( Elendi ) 
Seda Tetik ( Elendi )

GÖNÜLLÜLER TAKIMI : 

İbrahim Giydirir
Semih Öztürk
Gizem Kerimoğlu 
Damla Can 
Gizem Memiç
Efecan Dienzenza
Serkay Tütüncü
Zafer Mete ( Diskalifiye oldu ) 
Nihal Candan ( Elendi ) 
Aylin Şallı ( Elendi ) 

- Reklamlar -
26 Nisan Survivor Kim Elendi Reviewed by Sözlerine Bak on 22:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.