Acun Ilıcalı Neden Rahatsızlandı, Acun Ilıcalı Hastalandı Mı 20 Nisan 2016

- Reklamlar -

Acun Ilıcalı Neden Hastalandı
Türk televizyonlarının en çok sevilen isimlerinden olan Acun Ilıcalı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın bugün Dominic'e giderken havalimanında rahatsızlandığı ve revire kaldırıldığı iddia edildi.

Türkiye'nin en çok güvendiği isimlerden birisi olan Acun Ilıcalı, ne yapsa tutar ne yapsa Türk halkı onu izler oldu. Tv8 kanalını alan ve yapımcılığını yaptığı bütün yarışma programlarını kendi kanalına taşıyan Ilıcalı, bu kanalda da bir çok yarışma programını Türk halkı ile buluşturdu.

Dün Survivor Panorama'ya katılıp canlı yayında sorulan bütün sorulara içtenlikle cevap veren Acun Ilıcalı, bir izleyicinin soru sormadan önce "geçmiş olsun" demesine "bunu fazla dillendirmeyelim" diyerek cevap vermişti. Ancak bugün alınan haberlere göre Acun Ilıcalı rahatsızlanmış ve Dominic'e gitmeden tekerlikli sandalye ile revire kaldırılmış.

Acun Ilıcalı'nın nesi var rahatsızlığı ne boyutta henüz bilinmiyor. İlerleyen saatlerde durumu hakkında açıklama bekleniyor. Acun Ilıcalı sevenlerini habersiz bırakmayacak ve bir açıklama yapacaktır.

Acun Ilıcalı Kimdir?
29 Mayıs 1969 Edirne doğumludur. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur. Televizyonculuk hayatı Show TV'de başlamış ilk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır.

2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Programda Acun Ilıcalı'ya kameraman Feridun, Çaykun Ertan ve Esat Yöntunç yardımcı olurken, Şebnem Schaefer'de programın moda bölümü için ekipte yer almıştır. 2006 yılında program sona ermiştir.

2004 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur. 2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının; 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının; 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır.

2013 yılında Show Tv'den ayrılıp, Star Tv'ye geçmiştir. 2013 yılında; "3 Adam" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamış, çalışanlarıyla beraber "Sekiz.com" adlı giyim içerikli İnternet sitesini kurmuş, "MNG Shop" (yeni adıyla Shop90) adlı televizyon kanalına %40 ortak olmuş ve Doğuş Yayın Grubu ortaklığında "Tv8" adlı televizyon kanalını satın almıştır (%70 sahibi).  2014 yılında; Star Tv'den ayrılmış ve "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının; 2015 yılında "Rising Star Türkiye", "İşte Benim Stilim" adlı televizyon programlarının yapımcılığını yapmıştır. 2016 yılında "İşte Benim Stilim Ünlüler" adlı yarışma programının yapımcılığını yapmaya başlamıştır.


- Reklamlar -
Acun Ilıcalı Neden Rahatsızlandı, Acun Ilıcalı Hastalandı Mı 20 Nisan 2016 Reviewed by Sözlerine Bak on 09:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.