Kerimcan Durmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi

- Reklamlar -

Kerimcan Durmaz Kimdir
Sosyal medyanın yeni fenomeni Kerimcan Durmaz videoları ile olay oldu. Sosyal medyada çok sevilen ve takip edilen Kerimcan Durmaz, Snap, Twitter, İnstagram ve Periscope ile fenomen oldu. Videoları ile meşhur olan Durmaz'ın videolarda kullandığı "Ay baba, Sence, Sus" sözleri herkesin diline dolandı. Sevenleri Kerimcan Durmaz'ın samimi ve içten olduğunu onu bu yüzden sevdiklerini açıkladılar. Peki Kerimcan Durmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, biyografisi ve daha fazlası haberimizin detayındadır.

21 yaşında olan Kerimcan Durmaz, Balıkesir Erdek doğumlu. Üç kardeş olan bir ailede büyüyen Durmaz profesyonel makyaj uzmanı. Makyaj işine ablalarının makyaj malzemeleri ile başlamış ve merakını izlediği videolar ile gidermiş ve kendini geliştirmeye başlamış. Bakü'den teklif aldıktan sonra Bakü'ye yerleşmiş. Periscope burada keşfeden Durmaz, Periscope ile fenomen olan ilk kişi.

Daha sonra bir iş adamından DJ lik teklifi almış ve bu alanda kendini geliştirmek için eğitimler almış ve son zamanların en iyi DJ'lerinden olmayı başarmış. Hem DJ'lik hemde makyaj uzmanlığı yapan Kerimcan Durmaz'a bir çok ünlü isimden makyajını yapması için teklifi alıyormuş.

Sosyal medyada dolanan videoları ile fenomen olan Kerimcan Durmaz'ın eski ve yeni halleri de çok konuşuluyor. Burnuna ve yüzüne yaptırdığı estetikle çok konuşulan Durmaz giyimi ve tavırları ile de oldukça dikkat çekiyor.

Kerimcan Durmaz Yaşı: 22
Kerimcan Durmaz Boyu: 187
Kerimcan Durmaz Kilosu: 75
Kerimcan Durmaz Nereli: Balıkesir
Kerimcan Durmaz İnstagram Hesabı: @kerimcandurmaz


- Reklamlar -
Kerimcan Durmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Biyografisi Reviewed by Sözlerine Bak on 10:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.