Nur Erkoç Fenomen Yarışmasına Mı Katılacak

- Reklamlar -

Nur Erkoç Fenomen Yarışmasına Mı Katılacak
Kanal D'nin Kısmetse Olur evlendirme yarışmasında tanıyıp sevdiğimiz Nur Erkoç elendikten sonra izleyici büyük tepki göstermiş ve üzülmüştü. Ancak sevilen güzel yarışmacı Nur Erkoç'tan hayranlarına büyük müjde geçikmemiş gibi gözüküyor, Nur Erkoç Fenomen yarışmasına mı katılacak? Nur Erkoç Fenomen yarışmasına mı dahil olacak? bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Nur Erkoç, Kısmetse Olur yarışmasına dahil olduktan sonra kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaştı. Hanımefendiliği, duruşu ve tavırları ile çok sevilen Nur Erkoç geçen hafta Kısmetse Olur evine veda etti. Nur Erkoç elendiği gece Twitter'da Nur Erkoç YoksaYokuz, TT oldu ve 500 bini geçik tweet atıldı. Bu durum da gösterdi ki Nur Erkoç çok seviliyor ve izleyici onu ekranda görmek istiyor.

Nur Erkoç Fenomen'e Ne Zaman Katılacak
Tv8'in yeni sezon için iddialı yarışmalarından olacak olan Fenomen yarışması yakında izleyici ile buluşacak. Kısmetse Olur ve Fenomen yarışmalarının yapımcısı aynı ancak kanalları farklı. Kanal D izin verirse eğer Nur Erkoç'un Fenomen yarışmasına dahil olacağı söyleniyor. Fenomen için görüşmeye giden Nur Erkoç eğer teklifi kabul ederse ve Kanal D'den izin çıkarsa sevilen yarışmacıyı Mayıs ayında yeniden ekranda olacak.

Fenomen yarışması yakında Tv8 ekranlarında Öykü Serter'in sunumu ile izleyici ile buluşacak. 12 yarışmacının yer alacağı Fenomen'de 6 kız 6 erkek yarışacak. Bu sayı ilerleyen zamanlarda artabilir. Çekimleri başlayan yarışma yakında izleyici ile buluşacak.

Nur Erkoç Fenomen İle Anlaştı
Nur Erkoç, Fenomen yarışması ile imzaları attı. Sevilen güzel yarışmacı yakında Fenomen yarışmasında da yarışacak. Hayran kitlesi çok fazla olan sevilen güzel yarışmacı Fenomen'in de reytinglerini alt üst edecek gibi gözüküyor.

Nur Erkoç Kimdir
23 yaşında olan güzel yarışmacı Açıköğretim Fakültesinde Laborant ve Veterinerlik bölümü okuyor. Daha önce de bir çok yarışmaya katılan güzel yarışmacı Kısmetse Olur yarışmasında tanınmış ve yıldızı parlamıştır.

Nur Erkoç Yaşı: 23
Nur Erkoç Kilo: 49
Nur Erkoç Boyu: 1.70
Nur Erkoç Burcu: Balık
Nur Erkoç Nereli: İzmir

Fenomen Bayan Yarışmacıları 
Gül Köseoğlu Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınız

Fenomen Erkek Yarışmacılar 
Okan Yiğit Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz
Kerim Savaş Sarı Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz
Muhammet Kayku Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz
Osman Aydın Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz
Onur Yüksel Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz
Serbay Çelikbaş Kimdir Biyografisi İçin Tıklayınızz


- Reklamlar -
Nur Erkoç Fenomen Yarışmasına Mı Katılacak Reviewed by Sözlerine Bak on 10:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.