Survivor Semih Ünlüler Takımına Mı Geçti ? Semih Neden Ünlülere Geçti ?

- Reklamlar -

Survivor Semih Ünlüler Takımına Mı Geçti ? Semih Neden Ünlülere Geçti ? 
Bu akşam Gönüllüler takımı acil durum ada konseyi ile toplandı. Acun Ilıcalı konseyde alınana kararları açıkladı. Semih ile Zafer arasında yaşanan kavganın görüntüleri izlendi ve Semih'in Ünlüler takımına geçmesi kararına varıldı. Semih artık Ünlüler takımında yarışacak. Böylece Zafer ise diskalifiye olarak yarışmadan elendi. Şimdi ise Semih'in Ünlüler takımında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor. Gönüllüler takımında ki yarışmacılar Zafer'in elenmesine üzülürken Semih'in Ünlüler takımına geçmesine sevindiler.

Semih Neden Ünlülere Geçti ? 
Gönüllüler takımında yer alan Semih ve Zafer arasında geçen kavga sebebi ile taraflardan birisi olan Zafer diskalifiye edildi. Bunun ardından ise Semih ünlüler takımına geçti. Bunun sebebi ise yarışmanın ilk gününden beri takım arkadaşları ile anlaşamaması ve son yaşanan kavga sebebi ile artık yarışmaya Ünlüler takımında devam edecektir.

Gizem Kerimoğlu en yakın arkadaşının Ünlüler takımına geçmesinin ardından duygularını dile getirdi. Bu durum karşısında çok üzüldüğünü ve adada artık yalnız olduğunu dile getirdi. Ada konseyinde şuan için Semih bulunmuyor birazdan konseye gelecek ve Ünüler takımında yer almaya devam edecek. En çok merak edilen sorular yanıt buldu ve Zafer diskalifiye olurken Semih ünlüler takımına geçti.

Survivor 2016 Yarışmacıları 

ÜNLÜLER TAKIMI : 

Yunus Günçe 
Çağan Atakan Arslan
Tuğba Özay 
İbrahim Yattara
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı 
Mehmet 

GÖNÜLLÜLER TAKIMI : 

İbrahim Giydirir
Semih Öztürk
Gizem Kerimoğlu 
Damla Can 
Gizem Memiç
Efecan Dienzenza
Serkay Tütüncü
Zafer Mete




- Reklamlar -
Survivor Semih Ünlüler Takımına Mı Geçti ? Semih Neden Ünlülere Geçti ? Reviewed by Sözlerine Bak on 23:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.