Kırgın Çiçekler Songül Kimdir Gerçek Adı Boyu Kilosu Fotoğrafları

- Reklamlar -

Kırgın Çiçekler Songül Kimdir Gerçek Adı Boyu Kilosu Fotoğrafları
Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Songül karakterine can veren Gökçe Akyıldız kimdir kaç yaşında nereli ve boyu kilosu hakkında detaylı bilgileri bulabileceğiniz bu yazıyı sizler için bir araya getirdik. Konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede adından söz ettiren ve ekran başındakiler tarafından keyifle izlenen diziler arasında yer almayı başaran dizinin reytingleri yapımcıların yüzünü güldürecek sayıda. Atv'nin favori dizilerinden biri olarak ekrana geliyor.

Bizde sizlere Kırgın Çiçekler dizisi oyuncularından olan Songül yani gerçek adı ile Gökçe Akyıldız hakkında bilgiler vermek için bu haberi hazırladık. Oldukça fazla izlenen dizinin oyuncuları da seyirci tarafından merak edilenler arasında yer aldı. Yapımcılığını NTC medyanın üstelendiği dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer başarılı isimler ise ; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç , Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat gibi usta isimler oluyor.

Kırgın Çiçekler Songül Kimdir
Gökçe Akyıldız Kimdir 
Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterine can veren Gökçe Akyıldız hem oyunculuğu hemde güzelliği ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. 1992 Sinop doğumlu olan başarılı isim bir çok dizide rol almış ve hepsinde beğeni ile izlenmiştir. Fatih Harbiye, Parmaklıklar Ardında gibi önemli dizilerde kendini gösterme fırsatı bulmuştur. 2002 yılından bu yana pek çok dizi de rol alma imkanı bulmuştur.

Başarılı oyuncunun sosyal hayatta ki hobileri arasında tenis, yüzme ve keman çalmak yer alıyor. Bunlar dışında ise müzik kulağına da güvenen oyuncu keman üzerine solo performanslar sergilediği küçük çaplı sahnelere çıkmıştır. Öte yandan oyunculuk ile paralel şekilde yürütmek istediği kemanı elinden küçük yaşlardan itibaren hiç bir zaman bırakmadı.


Yaş : 23
Boy : 1.64
Kilo : 50
Doğum Yeri: Sinop
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1992
Eğitim Durumu: Lise
Göz Rengi : Ela
Saç Rengi : Syah

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları 

Kırgın Çiçekler Mesude Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları

Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir

Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir



kırgın çiçekler songül kimdir,gerçek adı,fotoğrafları,boyu kilosu,gökçe akyıldız,kırgın çiçekler songül boyu kilosu,songül gerçek adı ne,kirgin cicekler songul kimdir, gökçe akyıldız kimdir nereli,kırgın cicekelr songul kaç yaşında



- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Songül Kimdir Gerçek Adı Boyu Kilosu Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 10:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.