Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisi Handan Sultan Kimdir

- Reklamlar -

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisi Handan Sultan Kimdir
Ekranların en çok beklenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde ki Handan Sultan kimdir bu role can veren Alma Terzic kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu nedir gibi sorularınızın cevaplarını bu haberimizde bulabilirsiniz. Büyük gösterişlerle tanıtılan ve eski sezonda Muhteşem yüzyıl versiyonu ile hafızalara katılan dizi bu sezonda bomba gibi geri dönüyor. Hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile büyük ilgi ile bekleniyor.

Star ekranlarında seyirci tarafından merakla beklenen dizide Türkiye’nin en başarılı oyuncularından oluşan dev bir kadro yer alıyor. Bu kadroda ki isimler; Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu’ndan oluşan kadro izleyicisiyle buluşuyor.

Kösem Sultan’ın hikayesi önümüzdeki günlerde “Muhteşem Yüzyıl - Kösem” dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanırken; dizi ilk kez Cannes’da dünyaya tanıtıldı. Beren Saat, Ekin Koç, Anastasia Tsilimpiou ve Hülya Avşar’ın da katıldığı bu özel gece villa Domergue’de düzenlendi. Yapımını, Türkiye’yle birlikte  60’ı aşkın ülkede global bir ekran fenomenine dönüşen Muhteşem Yüzyıl’ın yapım şirketi TIMS Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı’nın üstlendiği  “Muhteşem Yüzyıl – Kösem”ın lansmanı Cannes’ın en görkemli partileri arasında yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisi Handan Sultan Kimdir
Alma Terzic Kimdir 
Alma Terzic, 1 Temmuz 1987 yılında Bosna Hersek Zenica’da doğdu. Boşnak oyuncu güzelliğiyle herkesi büyülemektedir. Boşnak olmasına rağmen etkili bir Türkçe konuşmaktadır. Bosna savaşını yaşamıştır. Sarı saçları ve mavi gözleriyle izleyicileri etkileyen Boşnak oyuncu, 170 cm. boyunda ve 50 kg. civarındadır. Türk dizilerinin sevilen isimlerinden olmuştur.

Yaş :
Boy : 1.71
Kilo : 57
Doğum Yeri : Bosna Hersek

muhteşem yüzyıl kösem,handan sultan kimdir, handan sultan nereli,handan sultan türk mü,kösem sultan dizisi handan kim,kaç yaşında boy kilo,handan sultan aslında nereli,handan sultan gerçek adı,handan sultan fotoğrafları
- Reklamlar -
Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisi Handan Sultan Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 22:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.