Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Kısmetse Olur 29.Bölüm Perşembe günü neler yaşandı kim kimi kırmızı odaya çağırdı ve keler konuşuldu tüm detaylar haberimizde gizli. Kırmızı odaya kimler girdi yeni gelen Sermin kırmızı odaya kimi çağırdı en çok merak edilen konulardan birisi oluyor. Her zaman olduğu gibi bu günde en çok merak ettiğiniz ve aklınıza takılan soruların yanıtlarını yine bizim haberimizde bulacaksınız.

Hafta içi her gün Kanal D'de saat 12:45'te başlayan Kısmetse Olur yarışması gelmiş geçmiş en farklı izdivaç programlarından birisi olarak yayınlanıyor. 7 kız ve 7 erkek hafta içi ekranda eşlerini bulmak için yarışıyorlar. Cumartesi günleri ise haftanın finali yapılıyor ve cumartesi kısmetse olur elemesi gerçekleşiyor. Bir gelin adayı ve bir damat adayı aynı anda yarışmadan eleniyor. Tüm detayları aşağıdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Cumartesi günleri bilindiği üzere Kısmetse Olur yarışmasında haftanın finali ile bir eleme yaşanıyor bu hafta kimin eleneceği ise merak konusu oldu. Hafta içi yarışmacılar birbirleri ile kırmızı odada konuşur ve yer yer tartışırken kimin eleneceği hakkında fikirler üretmek gerekiyor. En favori isimlerden olan Emre ve Serhan arasında geçen tartışmalar ise büyük tepki topluyor kızlardan ise yarışmaya yeni dahil olan Sermin Temiz büyük ilgi görüyor.

Kısmetse Olur 29. Bölüm Neler Yaşandı
Kısmetse Olur evinde yine fırtınalar kopuyor. Erdem'den özür dileyip yeniden barışan Melis, Mehtap'ın kışkırtmaları kavga çıkmasına sebep oluyor. Mehtap, Melis'e Serhan'dan hoşlandığı halde nasıl Erdem'i ikna ettiğini nasıl taktikler yapıp Erdem'i yola getirdiğini söylüyor. Mehtap ile Melis'in konuşmalarını duyan Erdem, Melis ile olan ilişkisini bitirme noktasına getirdi. Melis'in tutarsız konuştuğunu düşünen Erdem ilişkisinde sona gelindiğini düşünüyor. Erdem, Melis'in gülü Emre sayesinde verdiğini öğreniyor ve Melis ile olan ilişkisini bitirdi.

Melis ile Erdem Yeniden Ayrıldı
Cansel'in babası damatlar evine süpriz ziyaret de bulunuyor. Cansel'in babası bakalım hangi damatları kızına aday gösterecek. Cansel'in babası da Erdem ile Melis'in olaylarına şahit oldu ve damatlar ile birlikte gelinler evinde olanları izledi.
Mehtap, Duygu ile de kavga etti Murat'ın iki adaya da gül vermesi evin içinde ki olayların tavan yapmasını sağladı.
Cansel'in babası damat adayları olarak Serhan ve Erdem'i uygun gördü.

Ayça'nın Eski Nişanlısı Halil'in Videosu Evde Nasıl Tepkilere Sebep Oldu
Ayça'nın eski nişanlısı Kısmetse Olur evine Orkide gönderdi Ayça için ve video ile mesaj gönderdi. Ayça'yı sevdiğini ve onunda onu sevdiğini söyledi. Eski nişanlısı Halil'den aldığı mesajla çok üzülen Ayça ne yapacağını bilemedi ve eski nişanlısının sözleri ile şok oldu. Ayça ağlamasını videonun Emre'nin görmesinden dolayı ağladığını açıkladı.

Ayça eski nişanlısı Halil'in onun üzerinden prim yaptığını bu evde olduğum için beni istiyor diye açıklama yaptı. Ayça, Emre'yi çok sevdiğini ve videoyu Emre ve ailesinin izlediği için üzüldüğünü açıkladı. Halil bana git istemiyorum seni derdi şimdi seni seviyorum demesi yalan onu görünce tuhaf oldum ama onu görmek istemezdim dedi ondan gelen çiçeği de istemiyorum dedi.

Emre, Ayça'ya güvendiğini onunla bir yola çıktığını bu videonun Ayça'nın popüler olduktan sonra bilerek gönderildiğini söyledi şimdi mi değerli oldu diyerek Ayça'nın arkasında durdu. Ayça, Halil'in her yerden kendisini engellediğini ve şimdi çıkıp bu sözleri söylemesine inanmadığını ve Emre ile yola devam edeceğini açıkladı.

Damatlar evinde de gelinler evinde de Ayça ile Emre'ye destek çıkıldı gelen videoya kimse inanmadığını açıkladı bilerek yapılmış bir şey olduğunu açıkladılar. Emre biz ciddi bir yola girdik ama bizi huzursuzluk yaratmak ve ilişkimizi baltalamak için yapılıyor ancak güçleri yetmez dedi. Rüzgar ne kadar sert eserse essin rüzgarın kayadan götüreceği sadece tozdur ben kaya gibi duruyorum karşımda gurursuzca çekilmiş videoyu var bunun yüzünden huzurum kaçamaz diye aşkının arkasında durdu.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.
 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur,12 kasım perşembe,29.bölüm, kırmızı odaya kimi çağırdı,nele oldu,yaşananlar,ne konuşuldu,odada neler konuşuldu,kısmetse olur 29.bölüm özet,neler yaşandı,kismetse olur çarşamba


- Reklamlar -
Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.