Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

- Reklamlar -

Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Ekranların merakla beklenen dizilerinden birisi olan Kösem Sultan dizisinde rol alan Anastasia Tsilimpiou kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorular daha dizi başlamadan seyircinin aklına takılan sorulardan bazıları oldu. Bizde bu haberimizde sizlere Anastasia Tsilimpiou kimdir türk mü nereli ve boyu kilosu hakkında bilgiler vereceğiz. Hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekeceği belli olan isim hakkında merak edilenler bu haberde sizlerle.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde Kösem Sultan'ın gençlik yıllarını canlandıran Yunan asıllı sarışın oyuncunun adı Anastasia Tsilimpiou. Daha sonraları ise Kösem Sultan rolünü canlandıracak olan isim ise Beren Saat olacak. Kösem Sultan dizisi 12 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile Star ekranlarında seyirci ile buluşacak. Büyük ilgi ile beklenen dizinin ilk bölümü ve reyting oranları ise takip edilen konular arasında. Çoğu dizi sever bu dizinin ilk bölümü uzun zamandır bekliyor. Hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile büyük bir heyecan ile beklenen dizinin ilk bölümü Perşembe akşamı ekranlarda olacaktır. Kösem Sultan'ın gençliğini oynayan kız kimdir sorusu yanıt bulacak.

Anastasia Tsilimpiou Kimdir
Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir
Henüz 17 yaşında olan Yunan asıllı güzel oyuncu 8 yaşından beri kamera karşısındadır. Oyunculuk alanında kendini yetiştirme fırsatlarını çok iyi değerlendirmiştir. Ülkesi olan Yunanistan'da da büyük ilgi ile izlenen oyunculardandır. Ada adlı bir yapımda rol alması ile adını daha geniş kitlelere duyuruştur. Melek Kalbi adlı bir Yunan dizisinde rol almıştır. Oyunculuğu sadece beyaz perde ve dizilerde değil tiyatroda da çok iyidir. Bir çok tiyatro oyununda rol alarak beğeni toplamıştır.

Yaş : 17
Boy :  69
Kilo : 1.70
Doğum Yeri : Yunanistan
Göz Rengi : Yeşil
Saç Rengi : Kumral
Burcu : Akrep

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinden Kösem sultan'ın gençlik yıllarını canlandıran sarı saçlı yabancı kız yani Anastasia Tsilimpiou Yunan asıllı bir güzel oyuncudur. Türkiye'de adını bu dizi ile geniş kitlelere yayan başarılı oyuncu dizinin ilk bölümünde ilgi odağı olmayı başardı. İlerleyen bölümlerde ise Kösem Sultan'ı Beren Saat canlandıracak. Anastasia Tsilimpiou diziden ayrılmak zorunda kalacak yada bazı bölümlerde eski tarihi gidildiğinde nadiren göreceğiz gibi gözüküyor şuan. Tüm detaylar dizinin ilk bölmünde belli olacak.


kösem sultan kim, kösem sultanın gençliğini oynayan kız, anastasia tsilimpiou kimdir, kösem sultan yabancı oyuncuları,kösem sultanın gençliğini kim canlandırıyor, kösem dizisinde kösem sultanı kim oynuyor, kösem sultan dizisinde kösem sultanın gençliği
- Reklamlar -
Kösem Sultan Anastasia Tsilimpiou Kimdir,Kaç Yaşında Boy Kilo Foto Reviewed by Sözlerine Bak on 12:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.