Aşk Laftan Anlamaz Murat (Burak Deniz) Kimdir, Oynadığı Diziler

- Reklamlar -

Aşk Laftan Anlamaz Murat Kimdir
Hande Erçel ve Burak Deniz, Aşk Laftan Anlamaz ile ekrana dönüyor. Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel, yeni dizi ile ekranlara geri dönüyor. Güzel oyuncunun partner ise en son Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alan Burak Deniz oldu. Burak Deniz, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Murat Sarsılmaz karakterini canlandıracak. Burak Deniz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer alıyor.

Burak Deniz dizide zengin bir iş adamını canlandıracak. Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtıdır. Hayat (Hande Erçel) Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşamaya başlar. Hayat bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Burak Deniz Kimdir 
20 Ekim 1989 doğumlu olan yakışıklı oyuncu ilk olarak karşımıza Kolej Günlüğü dizisi ile çıkmıştır. Daha sonra bir çok yapımda yer alan oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde canlandırdığı Toprak karakteri ile dikkat çekse de daha önce bir çok dizide yer aldı. Medcezir dizisinde Aras karakterini de canlandıran yakışıklı oyuncu Gecenin Kraliçesi dizisinin kadrosunda yer aldı. Gecenin Kraliçesi dizisi reytinglere yenildi ve erken final yaptı. Dizinin erken final yapması ile Burak Deniz, Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile anlaştı ve Hande Erçel ile başrolü paylaşacak.

Burak Deniz Oynadığı Diziler
Kolej Günlüğü
Sultan
Kaçak
Medcezir
Tatlı Küçük Yalancılar
Gecenin Kraliçesi





- Reklamlar -
Aşk Laftan Anlamaz Murat (Burak Deniz) Kimdir, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 16:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.