Kırgın Çiçekler Seher Neden Öldü, Gökçe Yanardağ Diziden Neden Ayrıldı

- Reklamlar -

Kırgın Çiçekler Seher Neden Öldü
Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Aleyna Solaker'in oynadığı Kırgın Çiçekler dizisi 42. bölümü ile 18 Nisan Pazartesi ekrana gelecek. Sevilen dizi bu bölümü ile yine nefesleri kesecek ve Meral'in gözyaşları herkesi ağlatacak. Meral'in annesini canlandıran Seher karakteri diziye veda edecek. Yeni bölüm fragmanını gören izleyici Seher neden öldü, diye merak etti. Peki Meral karakterini canlandıran Gökçe Yanardağ diziden neden ayrıldı işte bütün soruların cevabı...

42. bölümde Seher'in kaçırılması herkesi çok üzecek. Seher tam hapisten kurtuldum diye sevinirken yine kızından ayrı kalır. Kurtulmak isteyen Seher ölümle burun burunadır. Annesinin kaçırılması ile üzülen annesinin ölümü ile yıkılır.

Peki Gökçe Yanardağ diziden neden ayrıldı. Seher karakteri senaryo gereği diziye veda etti. Gökçe Yanardağ 42. bölümde ölerek diziye veda edecek.

Gökçe Yanardağ Kimdir
18 Eylül 1975 İstanbul doğumludur. Bir mankenik ajansına bağlı olarak 1991 yılında mankenlik yapmaya başladı. 1996 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldı ve 4. oldu. Aynı yıl Japonya'da düzenlenen Miss International güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek ilk 10'a girdi. Yarışmadan sonra sunuculuk yapmaya başlayan güzel oyuncu aynı zamanda dizilerde oynamaya başladı.

Gökçe Yanardağ Oynadığı Diziler
Kırgın Çiçekler - Seher
Tatlı Küçük Yalancılar - Asuman
Sevdam Alabora - Sevinç
Güneşi Beklerken - Tülin
Aşk ve Ceza - Nazan
Hesaplaşma - İpek
Aşk Yakar - Müjde
Sıla - Esma
Aloya - Aloya
Beşinci Boyut - Meltem
Üç Kişilik Aşk - Müge
Haziran Gecesi - Selen Sadık
Büyük Buluşma
Savunma -
Güz Gülleri - Ayşe
Aşk Hırsızı
Aşk Aynı Adreste - Esra
Deli Divane - Zeliha


- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Seher Neden Öldü, Gökçe Yanardağ Diziden Neden Ayrıldı Reviewed by Sözlerine Bak on 10:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.