YDS 2016 Sınav Sonuçları Öğrenme, Sorgulama

- Reklamlar -

YDS 2016 Sınav Sonuçları Açıklandı
YDS 2016 sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin sınav takviminde belirtilen tarihe göre YDS İlkbahar dönemi sınav sonuçları 14 Nisan Perşembe günü itibarı ile ÖSYM'nin sonuç ekranı üzerinden açıklandı. 2016 YDS İlkbahar Dönemi Sınavı 27 Pazar gerçekleşti. 2,5 saat (150 dakika) süren sınavda adaylar; Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca dillerinden sınava girdiler.

YDS 2016 Sınav Sonuçları Öğrenme - Sorgulama İçin Tıklayınız

YDS Sınav Sonuçları Nasıl  Değerlendiriliyor
Çoktan seçmeli sorulardan oluşan testlerin uygulandığı sınavların cevap kâğıtları ÖSYM’de optik okuyucu ile okunacak ve bilgisayar ortamında değerlendirilecektir. Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate
Alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır.
Adayların doğru cevap sayıları toplanarak 100 üzerinden YDS puanları hesaplanacaktır. Test hazırlanmayan dillerde çeviriler ÖSYM'de kurulacak olan jüriler tarafından değerlendirilir. Bu değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır.
Sınavdan sonra yapılan analizlerde bir testteki sorulardan herhangi biri, biçimsel veya bilimsel bir nedenle ÖSYM tarafından “geçersiz” sayıldığı takdirde, ilgili testte yer alan sorulardan herhangi birini işaretleyen tüm adayların bu soruyu doğru cevapladığı kabul edilecektir.

- Reklamlar -
YDS 2016 Sınav Sonuçları Öğrenme, Sorgulama Reviewed by Sözlerine Bak on 19:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.