Kara Sevda Tufan Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

- Reklamlar -

Kara Sevda Tufan Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo
Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen Kara Sevda dizisi hem oyuncuları ile hemde konusu ile çok beğeniliyor. Bizde sizlere bu haberimizde Kara Sevda dizisinde Tufan karakterine can veren başarılı oyuncu Ali Burak Ceylan kimdir yada Kara Sevda Tufan kimdir gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. Bunun yanı sıra haberimizin devamında Tufan karakteri olan Ali Burak Ceylan'ın boyu ve kilosu hakkında bilgileri de bulabileceksiniz. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile ekranlarda dikkatleri üzerine çeken başarılı ismin fotoğrafları da genç kesim tarafından çok beğenildi. İşte merak edilen soruların yanıtları ;

Kara Sevda Tufan Kimdir ?
Ali Burak Ceylan Kimdir ? 
Kara Sevda dizisinde Emir'in asistanı olarak Tufan karakterine can veren başarılı ve yakışıklı oyuncu Ali Burak Ceylan 21 yaşında ve İstanbul doğumludur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesinin Atçılık bölümünde tamamlamıştır. Daha önce ilk oyunculuk deneyimine kısa filmlerde ki roller ile başlamıştır.

At binmeyi ve onlarla ilgilenmeyi çok seven başarılı isim Kara Sevda adlı dizide sergilediği oyunculuğu ile adını duyurma imkanı elde etmiştir. Ali Burak Ceylan 21 yaşında ve 1.75 boyundadır kilosu ise 76.

Adı : Ali Burak Ceylan
Yaşı : 21
Boyu : 1,75
Kilosu : 76
Doğum Yeri: İstanbul
Eğitimi : Kocaeli Üniversitesi ( Atçılık )

Ali Burak Ceylan'ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler:
2015 – Kara Sevda (Tufan) (TV Dizisi)
2014 – Diriliş Ertuğrul (TV Dizisi)



- Reklamlar -
Kara Sevda Tufan Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 20:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.