Muhteşem Yüzyıl Kösem Angela (Beste Kökdemir) Kimdir

- Reklamlar -

Muhteşem Yüzyıl Kösem Angela Kimdir
Star Tv ekranlarında büyük bütçe ile büyük heveslerle başlayan ancak reytinglerde çakılan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni sezon için kadrosuna bir çok oyuncu dahil etti. Final kararı alan ancak daha sonra yeni oyuncular ile yeni sezon hazırlığı yapan dizi bir çok oyuncuyu bünyesine kattı. İkinci perde olarak verilen dizi on yıl ileri gitti ve şehzadeler ve sultanlar büyüdü yeni oyuncular diziye dahil oldu. Ekran başında ki seyirci ise bu bölümde yeni oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem Angela kimdir sorusunu merak etti. Bizde sizlere Angela kimdir gerçek adı nedir sorularının yantlarını verdik.

Başta Engin Akyürek olmak üzere Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş,  Ahmet Varlı ve en son Beste Kökdemir diziye dahil oldu. Beste Kökdemir diziye cariye olarak dahil oldu ve 22. bölümde dizide boy göstermeye başlayacak. Beste Kökdemir kimdir, kaç yaşında, boy kilo, biyografisi, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayındadır.

22. Bölümde Neler Olacak
Yasemin, Ahmed’i zehirliyor. Kösem ise Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüpheleniyor. Yasemin yüzünden Kösem ve Ahmed’in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sultanahmed camii açılıyor. Kardeşiyle yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, Mustafa’yı açılışa götürmeye karar veriyor. Mustafa’nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime telaşa düşüyor! Hümaşah Yasemin’in Ahmed’i zehirlediğini öğreniyor.

Osman’ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Mehmed’le arasında büyük bir gerilime neden oluyor. Osman ve Mehmed yumruk yumruğa birbirine giriyor! Kösem, Yasemin hakkında şok bir karar veriyor! Yasemin onu bekleyen sondan habersiz Ahmed’e gitgide aşık olurken, Kösem, Safiye ile büyük bir hesaplaşma yaşıyor. Kösem’in Yasemin ile ilgili öğrendiği gerçek hayatını kabusa çeviriyor! Ahmed’in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem’i allak bullak eder. Ahmed’in rahatsızlığını öğrenen Kösem, Yasemin’in Safiye’nin casusu olduğundan şüphelenir.

Beste Kökdemir Kimdir, Biyografisi
29 Ağustos 1993 Sinop doğumlu olan güzel oyuncu ilk dizi deneyimini Not Defteri dizisi ile yaptı. Daha sonra bir çok projede rol alan güzel oyuncu en son Poyraz Karayel dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Açelya karakteri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Beste Kökdemir Yaşı: 23
Beste Kökdemir Kilo: 52
Beste Kökdemir Boyu: 1.70
Beste Kökdemir Nereli: Sinop

Beste Kökdemir Oynadığı Diziler
Not Defteri
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Çıplak Gerçek
Tatlı Küçük Yalancılar
Poyraz Karayel

- Reklamlar -
Muhteşem Yüzyıl Kösem Angela (Beste Kökdemir) Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 21:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.