Ulukartal Kapital Menkul Değerler A.Ş.

- Reklamlar -

Ulukartal Kapital Menkul Değerler A.Ş.
Ulukartal Topluluğu’na bağlı şirketlerin çatı kuruluşu Ulukartal Holding temel olarak topluluk şirketlerinin finansman, Planlama, İş Geliştirme, Risk Yönetimi ve İnsan Kaynakları işlevlerinin koordinasyonundan sorumludur.  Temel faaliyetlerinin yanı sıra Topluluğun vizyon ve stratejilerinin belirlenmesinden ve holding şirketlerinin değerinin arttırılmasından sorumlu bir yönetim merkezidir.

Ulukartal Holding’in iştiraki olan şirketler Ulukartal Kıymetli Maden Tic. A.Ş, Ulukartal Bilişim Teknolojileri A.Ş, İntegral Menkul Değerler A.Ş ve Optimal Menkul Değerler A.Ş’ dir. Holdingin lokomotif şirketi olan İntegral Menkul Değerler A.Ş öz kaynak verimliliğinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen aracı kurumu olarak konumunu korumaktadır. Ulukartal Holding finans sektöründe hızla büyümeye devam ederken Ulukartal Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi devam etmekte olan TÜBİTAK destekli bazı projeleri ile Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olmayı hedeflemektedir.  Gıda ve enerji sektörlerinde geniş çaplı yatırımlar da holdingin gündeminde yer almaktadır.

Ulukartal Kapital Menkul Değerler Adres
Büyükdere Caddesi, Meydan Sokak, Spring Giz Plaza Kat:19 Daire: 58 Maslak, Şişli/İstanbul

Ulukartal Kapital Menkul Değerler Telefon
(212) 328 3760

İstanbul ilimizin Şişli ilçesinde bulunan Ulukartal Kapital Menkul Değerler ile ilgili iletişim bilgileri üstteki gibidir.



- Reklamlar -
Ulukartal Kapital Menkul Değerler A.Ş. Reviewed by Sözlerine Bak on 21:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.