Survivor Semih ve Zafer Kavga Görüntüleri

- Reklamlar -

Survivor Semih ve Zafer Kavga
12 Nisan akşamı yayınlanan Survivor gündeme bomba gibi oturdu. Ada konseyi yaşandı ve ada konseyine Semih ve Zafer katılmadı. Survivor Semih ve Zafer kavga görüntüleri yayınlanmadı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ada konseyine gelmeden 1.5 saat öce Semih ve Zafer'in gerginlik yaşadığı ve görüntülerin yetişmediğini bu yüzden Semih ve Zafer'in ada konseyine katılmadığını söyledi. Bu açıklamalardan sonra izleyici Semih ve Zafer'in kavga görüntülerini ve Semih ve Zafer'in diskalifiye olup olmayacağını merak etti.

Dün akşam yaşanan ada konseyinden sonra sosyal medya bu konularla çalkalandı. Sosyal medya da Zafer'in Semih'i dövdüğü ve bu yüzden ada konseyine katılmadıkları söylendi durdu. 15 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümde gerçekler ve görüntüler ortaya çıkacak. Ancak izleyici değil Cuma günü bugüne bile zor dayandı. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarında yarın akşam acil durum konseyi yaşanacak demesini bu akşam Survivor yayınlanacak olarak algıladı ve bugünü bekledi ancak Survivor'un acil durum konseyi ve Semih ile Zafer'in kavga görüntüleri, diskalifiye olup olmadıkları 15 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

Zafer ve Semih Diskalifiye Mi Oldu
Gönüllüler takımının en sevilen isimlerinden olan Semih Öztürk bildiğiniz gibi daha önce Ütopya yarışmasında da yarışmış ve finalinde de ikinci olmuştu. Ütopya'nın ilk başlarında Semih yine böyle bir kavgaya karışmış ve Çağdaş Tahsin'den tokat yemiş ve Çağdaş Tahsin diskalifiye olmuştu. Survivor tarihinde bir çok kez kavga oldu ve bir çok diskalifiye oldu.

Ancak Semih Öztürk bir ilki başardı ve farklı iki yarışmada kavgaya karıştı. Bu kavganın sonucu ne olur bilinmez ama sosyal medyada çıkan haberlere göre Zafer diskalifiye edilmiş gibi gözüküyor. Eğer Zafer diskalifiye edildiyse Semih Öztürk ile kavga edip diskalifiye olan ikinci yarışmacı Zafer Mete olacakmış gibi gözüküyor.

Ancak sosyal medya da çıkan haberlere göre Semih Öztürk'de diskalifiye olmuş ve haberler ne kadar doğru henüz bir netlik kazanmadı. Ancak Semih fanları ayağa kalkmış gözüküyor. Semih Öztürk'ün bütün fanları ve hayranları Semih Öztürk'ü harcatmayız diye ayağa kalktı. Bütün gerçekler ve detaylar 15 Nisan Cuma günü netleşecek. Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye olacak mı bekleyip göreceğiz.

Survivor Panaroma'da yapılan açıklamalarda olayın bilinmediği ancak çok büyük ve karışık olduğu yönünde oldu. Hakan Hatipoğlu, ben Acun beyi 10 yıldır ilk defa böyle görüyorum eğer taraflardan biri haklı olsaydı o kişi konseyde olurdu dedi. İki tarafında haksız olduğunu düşünüyorum dedi. Ancak görüntüleri izlemediği içinde olabilir diyerek ekledi.

Semih Ünlüler Takımına Mı Geçecek
Sosyal medyayı çalkayan bu olaylardan sonra adada ne olacağı merak konusu oldu. Tv8 bugün hiç bir programında bu kavga ile ilgili detay vermedi ancak bir çok detay sosyal medyaya düştü bile.

Zafer'in diskalifiye olduğu Semih'in de güvenliği nedeni ile Ünlüler takımına geçtiği söyleniyor. Diğer bir söylenti ise Zafer'in diskalifiye olmayıp Ünlüler takımına geçtiği...

Cuma günü yayınlanacak bölümde kavga ekrana tam olarak verilmeyecek çünkü olayın sadece küçük bir olay olmadığı çok büyük olduğu söyleniyor. Bakalım bu söylentiler ne kadar gerçek ne kadar yalan Cuma günü izleyip göreceğiz.

Survivor Semih ve Zafer Kavga Görüntüleri
Görüntüler geldiğinde eklenecektir. 



- Reklamlar -
Survivor Semih ve Zafer Kavga Görüntüleri Reviewed by Sözlerine Bak on 11:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.